Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Waves & Curls Cleansing Conditioner 250ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 26446

Egységár: 15,96 Ft/ml

3.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Wella Professionals NutriCurls termékvonal tisztító kondicionálója gyengéden tisztítja a hullámos és göndör hajat, és segít a definiált megjelenés elérésében. Minden második mosásnál cseréld a sampont tisztító kondicionálóra. Nagyon száraz hajra is használható. Nem tartalmaz szilikont.

  • Kondicionáló a hullámos/göndör haj extra hidratálására és táplálására
  • Kondicionáló és sampon egyben, helyettesíti a sampon funkciót
  • Közepes (2) szintű Nourish-In Komplex táplálás
  • Megakadályozza a haj szöszösödését és puhábbá teszi a hajat
  • A haj puha és egészséges tapintásúvá válik
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sértései ellen

A NutriCurls termékek speciális táplálási szinttel rendelkeznek. A Nourish-In Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhetők és szöszösödésre hajlamosak. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen kezelheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör haj ápolására összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Vidd fel nedves hajra. Habosítsd fel a terméket, majd alaposan öblítsd le.

Minden második vagy harmadik samponos hajmosást cserélj ki erre a kondicionálóra. Ha gyakrabban, például két naponta szeretnél kondicionálót használni a hajadra (ha korábban sampont és kondicionálót használtál volna, most lehetőséged van csak tisztító kondicionáló használatára)

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad a hajat és felvitted a kondicionálót vagy maszkot. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra, és fésüld újra. Ezután vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce-t a hajadra. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajba. Hagyd magától megszáradni, vagy diffúzerrel fújd át. Ha a diffúzeres hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce-t vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj.

Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Összetétel: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Titanium Dioxide (CI 77891), Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Citronellol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Nonanoate, Citric Acid, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol.

Hasonló termékek