Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Waves & Curls Conditioner 200ml


Cikkszám: 26447

Egységár: 22,45 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

KA Wella Professionals NutriCurls kondicionálója azonnal táplálja a hullámos és göndör hajat. A Nourish-In Komplexnek köszönhetően könnyen fésülhetővé válik a hullámos / göndör haj, illetve a formázása is gyerekjáték.

  • Kondicionáló a hullámos/göndör haj hidratálására és táplálására
  • Könnyed (1) szintű Nourish-In Komplex táplálás
  • Megakadályozza a haj szöszösödését és puhábbá teszi a hajat
  • A haj puha és egészséges tapintásúvá válik
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sértései ellen

A NutriCurls termékek speciális táplálási szinttel rendelkeznek. A Nourish-in Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhető és hajlamos a szöszösödésre. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen megelőzheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör haj ápolására összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le. A göndör/hullámos haj ápolásában ideális eredményt érhetsz el, ha a NutriCurls samponjával és maszkjával kombinálva használod.

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

  1. A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad a hajat és felvitted a kondicionálót vagy maszkot.
  2. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra, és fésüld újra.
  3. Ezt követően vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajba.
  4. Hagyd magától megszáradni, vagy diffúzorral fújd át. Ha a diffúzoros hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Össetevők:Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Titanium Dioxide (CI 77891), Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Citronellol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Nonanoate, Citric Acid, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol.

Hasonló termékek