Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Waves Shampoo 250ml


Cikkszám: 26448

Egységár: 11,96 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals NutriCurls termékvonalának tápláló samponja göndör hajra. Antisztatikus hatása és a micellás technológia gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a haj és a fejbőr kiszárítása nélkül.

  • Sampon a göndör haj tartásának biztosítására
  • Mosás után a haj hidratált, a fürtök definiáltak
  • Közepes (2) szintű Nourish-In Komplex táplálás
  • Megakadályozza a haj szöszösödést, a fejbőr kiszáradását

A NutriCurls termékek speciális táplálási szinttel rendelkeznek. A Nourish-in Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhetőek és szöszösödésre hajlamosak. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen kezelheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör hajra összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja. A hajmosási folyamat során a hajat csak egyszer mosd meg.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy göndör haj esetén a 4-7 naponkénti hajmosás a gyakori.

A göndör/hullámos hajápolás ideális eredményének eléréséért használd a NutriCurls kondicionálójával és maszkjával kombinálva.

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

  1. A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad a hajat és felvitted a kondicionálót vagy maszkot.
  2. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra, és fésüld újra.
  3. Ezt követően vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajba.
  4. Hagyd magától megszáradni, vagy diffúzorral fújd át. Amennyiben a diffúzoros hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Összetevők: Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Disodium EDTA, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Citronellol, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Nonanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil,Linoleic Acid, Tocopherol, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Citrate.

Hasonló termékek