Webáruház

Wella Professionals Nutricurls Curls Curlixir Balm 150ml


Cikkszám: 26451

Egységár: 19,93 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals NutriCurls hajban maradó tápláló balzsamja a hullámos haj tökéletes definiálásához és játékos eredmény elérésére. Tökéletes alap az ellenállhatatlan hullámokhoz.

  • Intenzív (3) szintű Nourish-In Komplex táplálás

A Nourish-In Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált, különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhetőek és szöszösödésre hajlamosak. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen kezelheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör hajra összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Egyenletesen vidd fel a nedves hajra. A kifejezetten definiált hullámok elérése érdekében száraz hajra vidd fel. Ne öblítsd le.

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

  1. A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad és felvitted a kondicionálót vagy a maszkot.
  2. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra és fésüld újra.
  3. Ezt követően vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajadba.
  4. Hagyd magától megszáradni vagy diffúzorral fújd át. Ha a diffúzoros hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Ingredients:

Aqua/Water/Eau, Glycerin, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydroxyethylcellulose, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Cetyl Alcohol, Methyl Gluceth-20, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Imidazolidinyl Urea, Polysorbate 60, Methylparaben, Amodimethicone, Propylparaben, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Disodium EDTA, Stearalkonium Chloride, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Propylene Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Limonene, Geraniol, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Citronellol, Citric Acid, Alcohol Denat., Camellia Sinensis Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Cetearyl Nonanoate, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Linoleic Acid, Tocopherol, Ethylparaben, Butylparaben, Camellia Oleifera Seed Oil.

 

Hasonló termékek