Webáruház

Indola Repair Treatment pakolás 200ml


Cikkszám: 26570

Egységár: 15,50 Ft/ml

3.100 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A roncsolt haj ápolására készült maszk. Ez az Indola Innova Repair ellátási sorozat második szakasza. A hajat mélyen táplálja és helyreállítja. Heti 1-2 alkalommal rendszeres használatra ajánlott. Mélyen táplálja és újjáépíti a roncsolt hajat.

       Megkönnyíti a kifésülést

        Visszaállítja a ragyogást

        Véd a töréstől

        Kisimítja és puhítja a hajat

        A haj könnyebben kezelhetővé válik

A Pixel Technology formulát tartalmazza, amely helyreállítja a hajat a természetes, előre színezett állapotának közelében. A haj visszanyeri a természetes fényt és ragyogást. UV-védelmet nyújt. A marulaolaj intenzíven regenerálja a hajat, és kezeli a fejbőr problémáit, például korpásodást, szárazságot vagy hajhullást.

Használat: egyenletesen vigye fel a megmosott, törölközőszáraz hajra. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le.

Eredmény: helyreállított, kisimított és fényes haj.

Az ellátás kiegészítése érdekében javasoljuk az Innova Repair termékcsalád más termékeivel együtt történő alkalmazását.

Az Indola egy jól ismert hajápoló és színkezelő márka a fodrász piacon. Indolára jellemző az individualizmus, az innováció és a vágy, hogy inspirálja a stylistokat a kreativitásra és a frizurákkal való kísérletezésre. Gazdag konzultációs és képzési rendszere miatt a cég kiváló üzleti partner a fodrászszalonokban is.

Összetevők:Water / Aqua, Dimethicone eo I sill 10, Dimethylacrylamide / Ethyltrimonium Chloride Methacrylate Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine ti I eu, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate eo, Phenoxyethanol ta, Citric Acid kh, i Parfum / Fragrance, Parfum / Fragrance , Methylparaben ta I par 0 0, Panthenol eo I v 0 0, Glycerin h 0 0, C10-11 Isoparaffin, Sorbitan Oleate eu I i 3 0, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract eo, Vanillin, Pantolactone h, Hydrolyzed Keratin 

Hasonló termékek