Webáruház

Wella Color Touch Plus Creme Lotion 4% 1000ml


Cikkszám: 26981

Egységár: 3,49 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Color Touch Plus 4% oxidációs krém a következő festékekkel való használatra alkalmas: Wella Professionals Color Touch Plus. 

Erősebb szín érdekében száraz hajra vigye fel. Hatóidő: 20 perc hő hatása nélkül (15 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). Hatóidő: hő hatásával (Climazon2): 15 perc (10 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). Ha kell, a hatóidőt 10 percel meg lehet hosszabbítani.

Tövek festése Csak a tövekre alkalmazza. A hajszín egyesítése a haj teljes hosszában a hajvégekig. A haj teljes hosszán alkalmazza a Color Touch hajfestéket. Utólagos hatóidő: 5 perc.

Utólagos ápolás: Hatóidő után a hajat alaposan mossuk meg meleg vízzel. Színes hajra való Wella Professionals Brilliance vagy SP Color Save samponnal mossa meg haját. Ha neutralizálni vagy fixálni szeretné a hajszínét, használja a Wella Professionals vagy Color Save Emulsion festés utánni kúrát.

Figyelmeztetés:

  • a készítmény szembe ne kerüljön, ha mégis szembe kerül alaposan bő vízzel azonnal öblítse ki
  • az öltözékre és bőrre került foltokat azonnal öblítse le
  • a keveréshez ne használjon fém tálat
  • használjon védőkesztyűt
  • gyermekektől távol tartandó
  • a keveréket azonnal használja fel, a megmaradt keverék többé nem használható fel
  • a flakont csak üres állapotában dobja a hulladék gyűjtőbe

Összetevők: 

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Salicylic Acid, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Etidronic Acid, Tocopherol

Hasonló termékek