Webáruház

Wella Professionals ColorMotion Shampoo 250ml


Cikkszám: 27004

Egységár: 15,96 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Color Motion színvédő samponnal . A hatékony hajkezelés akár 8 hét színvédelmet nyújt, javítva a festett haj minőségét 3 különböző területen: a szín megőrzése, a fényesség elősegítése és a szálak megerősítése. Antioxidáns tulajdonságokkal gazdagítva, hogy megvédje a környezeti agresszoroktól, az erősítő sampon a szín elhalványulásán túl is védelmet nyújt.

A ColorMotion sampon festett hajhoz, amely nem csak a fakulás elleni védelemmel foglalkozik, hanem akár 8 hetes színvédelmet kínál. A ColorMotion+ ápolókúra rendszeres használata három területen javítja a festett haj minőségét: színvédelem, élénk fény és erősebb haj. A festett hajra való sampon használata fontos a barna, vörös vagy szőke tincsek élénkségének megőrzéséhez. A ColorMotion+ WellaPlex+ kötőanyaggal is dúsított, amely erősíti a hajat azáltal, hogy festés után helyreállítja a hajkötéseket.

A legjobb színvédő samponunk segít rögzíteni a színt, miközben megőrzi a haj simaságát és fényét. További antioxidánsokat tartalmaz, amelyek javítják a szabad gyökök elleni védelmet.

Tulajdonságai:

  • Eltávolítja a szennyeződéseket
  • 8 hétig védi a színt a károsodástól és fakulástól
  • Ragyogó fényt add a hajnak
  • Puha lesz a haj
  • Erősíti a hajat
  • Rugalmasságot add a hajnak
  • Festett hajra alkalmas.

Használata: Vigye fel a nedves hajra,majd alaposan öblítse ki.

Összetevők:Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Xylenesulfonate, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Histidine, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Glyoxylic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Sodium Chloride, Sodium Acetate, BHT, Sodium Citrate

 

Hasonló termékek