Webáruház

Wella Professionals ColorMotion+ Conditioner 200ml


Cikkszám: 27007

Egységár: 19,95 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hidratálja és táplálja a haját a Wella Professionals Color Motion hidratáló kondicionálóval . Ez az innovatív formula három fő szempontot céloz meg a színnel kezelt haj érzetének és megjelenésének javítása érdekében. A balzsamot úgy tervezték, hogy a legfelsőbb színvédelmet nyújtsa, és akár nyolc hétig is meghosszabbíthatja színének vibrálását. A haj felülete helyreáll a fényvisszaverődés javítása és a fényesség fokozása érdekében. A tápláló összetevők hozzájárulnak a haj szerkezetének megerősítéséhez az erősebb, egészségesebb haj fenntartása érdekében. A hajad selymesen puha és luxus fényű marad.

A Moisturizing Color Reflection kondicionáló egy speciális kondicionáló festett hajhoz, amelyet gyakori használatra terveztek, és segít helyreállítani a hajfelszín minőségét az élénk fényért. A kondicionáló akár 8 hetes színvédelmet biztosít, és WellaPlex kötőanyaggal készült. Az erősebb hajért.

A ColorMotion+ a színkezelést a fakulásgátlón túl emeli. A ColorMotion+ ápolókúra rendszeres használata három olyan területen javítja a festett haj minőségét, amelyek kifejezetten fontosak a festett haj számára: Színvédelem, Élénk fény, Erősebb haj. Kiváló hajminőség a gyönyörű hajszínért.

Tulajdonságai:

  • Hidratálja a hajat
  • Puha lesz a haj
  • Ragyogást add a hajnak
  • Erősebb haj

Használata:Vigye fel nedves hajra, hagyja hatni pár percig,majd alaposan öblítse le.

Összetevők: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Xylenesulfonate, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Histidine, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Glyoxylic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Sodium Chloride, Sodium Acetate, BHT, Sodium Citrate.

Hasonló termékek