Webáruház

L' Oreal Mythic Oil Huile Originale Argán olaj 100ml


Cikkszám: 27105

Egységár: 79,90 Ft/ml

7.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Mythic Oil - Originale Oil Tápláló olaj minden hajtípusra. Avokádóolajjal és szőlőmagolajjal ellátott különleges formula a csodálatosan ápolt és fényes, légies és könnyed hajért. Természetes argán olajat tartalmazó formula a haj káprázatos puhaságáért és védelméért. Könnyed textúra a csodálatosan puha hajért. Hajmosás utáni kifésüléshez és a haj fényessé tételéhez megfelelő termék, hajszárítás előtt vagy után alkalmazva.

Használata: Nyomjon 1 vagy 2 pumpányi terméket a kezébe, tenyereit összedörzsölve melegítse fel a terméket, majd vigye fel a hajra. Ne öblítse le! Professzionális ápolás: 48 órán át tartó párataszító hatás és szöszösödés elleni védelem. Hővédelem 230°C-ig.

Összetevők: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Parfum / Fragrance

Hasonló termékek