Webáruház

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere 250ml


Cikkszám: 27212

Egységár: 35,96 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hidratáló hajfürdő természetes szőke, szőkített és melírozott hajra. A sampon finoman megtisztítja a hajszálakat, és fényessé teszi őket. A hajat megtisztítja, puhítja és hidratálja a gyökerektől a hajvégekig. Méregteleníti és megvédi a hajat a szennyeződésektől.

Amennyiben szőke haja van, akár természetesen, melírrrel vagy kiszőkítve, akkor a világosító, hidratáló hajfürdő Önnek lett kifejlesztve. A sampon finoman megtisztítja a hajszálakat, és fényessé teszi őket.

A benne levő hialuronsav világosító formula a szőkített, fehérített, szürke vagy melírozott hajra. A hajat megtisztítja, puhítja és hidratálja a gyökerektől a hajvégekig. Könnyűvé teszi a hajat, érzékeny szőkített tónusokkal. Méregteleníti és megvédi a hajat a szennyeződésektől.

A sampont használhatja az Blond Absolu Bain Ultra Violet hajfürdővel kombinálva, amely finoman megtisztítja és semlegesíti a szőke haj sárga árnyalatait.

Technológia:

  • Hialuronsav: Ultra-koncentrált sav - belülről tölti fel és gyógyítja a hajrostok repedéseit, javítja a hajszálak felszínének minőségét, illetve egységesíti a hajrostok felszínét
  • Eedelweiss (Havasi gyopár): üde, halhatatlan virágként ismert növény - antioxidáns hatású, óvja a hajat a károsodásokkal szemben, puhítja és nyugtatja az igénybevett hajrostokat

Eredmény:

  • intenzíven hidratálja és puha tapintásúvá teszi a hajat
  • gyengéden tisztít
  • ragyogó fényt biztosít a hajnak
  • eltávolítja a szennyeződést
  • szőkített és melírozott hajra alkalmas

Használata:
A hajfürdőt vigye fel nedves hajra. Ossza szét 5 fő zónára. Ennek eredményeként a hatóanyagok jobban behatolnak a haj mélyébe. Adjon hozzá kis vizet és habosítsa fel. A hajfürdő első adagjánál koncentráljon a megfelelő emulgeálásra a haj gyökereinél, hogy a fejbőrt megtisztítsa a szennyeződésektől. Alaposan öblítse le. Ezután a második adag hajfürdőt alaposan emulgeálja a hajhosszba és a hajvégekre. Alaposan öblítse le. A sampon mindennapi használatra alkalmas.

 

Ingredients:

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Cocamide Mipa, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Salicylic Acid, Limonene, Tocopherol, Leontopodium Alpinum Flower / Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Malva Sylvestris Flower Extract / Mallow Flower Extract, Potassium Sorbate, Parfum / Fragrance

Hasonló termékek