Webáruház

Kérastase Couture Styling Laque Couture Medium Hold Hajlakk 300ml


Cikkszám: 27239

Egységár: 36,33 Ft/ml

10.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Fixálást adó lakk permet az egyedülálló, hosszantartó frizuráért.

A Laque Couture Spray olyan hajlakk, amely tartást és fényt biztosít minden típusú hajra. Az időjárási hatások ellen tökéletes védelmet nyújt, tartósan rögzít úgy, hogy közben a haj merevség nélkül van beállítva.

A termék 24 órán keresztül véd a párásodás és az egyéb környezeti hatásoktól. A természetes hatásért válaszd a Laque Couture Spray-t!

Technológia:
•Hosszantartó fixáló polimerek
•Alkoholos bázis
•Párataszító hatás

Erőssége:            1              2             3             4             5                         

5-os skálán:        ●             ●             ●             ○             ○             

A nagy hírnévnek örvendő Kérastase márka természetes rögzítést biztosító készítményt dobott a piacra. Innovatív technológiájának köszönhetően sikerül elérni a hatást. A Couture Styling Laque Couture legfőbb előnye a rugalmas rögzítés.

Teljes összetételét a a Hair Defense System technológia teszi teljessé. Védőréteget képez a haj szálain, amely véd a káros tényezőktől. Az UV sugárzás és a magas hőmérséklet többé nem roncsolja a haj szerkezetét, hiszen a szűrők, xilóz és E-vitamin tartalma erősen ápoló komplexumok. A polimer viszont azt biztosítja, hogy a hajszálak egyszerre fixáltak, mégis rugalmasak és természetes hatást keltenek. Úgy formázhatja haját, ahogy megálmodta. Egész napos hatást biztosít.

Eredmény:
•Rugalmas fixálás a haj teljes hosszában.
•Intenzív fény és puhaság.

Használata: Permetezze hajára körülbelül 15-20 cm távolságról. Nedves hajra közvetlenül szárítás előtt is felviheti, hogy könnyebben tudja formázni. Próbálja ki Ön is!

Összetevők: Aqua/Water, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Acrylates/T-Butylacrylamide Copolymer, Aminomethyl Propanol, Benzyl Salicylate, Xylose, Limonene, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum/Fragrance. C159370/1.

Hasonló termékek