Webáruház

Kérastase Densifique Densifique Homme 30 x 6 ml


Cikkszám: 27245

Egységár: inf Ft/ml

40.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hajdúsító szer férfiaknak. Férfias illatú hajsűrűség megőrző program, amely segít javítani a haj megjelenését és megőrizni sűrűségét. Könnyített használattal.

Technológia:
Stemoxydine®: optimális környezetet teremt az őssejtek kölcsönhatásához, felébreszti az alvó hajtüszőket, optimalizálja az aktív növekedési fázist, vastagabbá teszi a hajszálakat és javítja a hajminőségét.

Madecassoside: semlegesíti a citokinek negatív hatásait.

Glycane complexe: A haj már a születésétől kezdve láthatóan erősebb.

SP94: a növekedési fázis aktivitását támogató

B3-, B5- és B6 vitamin : fokozza a hajtüsző

Texturizing polymer: azonnal megerősíti a hajszálakat.

Eredmény:
•3300 új hajszál három hónap használat után.*
•Testesebb hajszálak, jobb minőségű, életerősebb haj.
•A férfiak igényeire szabott egyszerű használat nem folyik le, remekül beszívódik.

 

Lelapuló, fényt vesztett gyenge haj? Erős hajveszteség? Ezzel a problémával küzd emberek sokasága nap mint nap. Próbálja ki a Kerastase francia márka Densifique Homme termékét és regenerálja hajszálait otthoni körülmények között könnyen és gyorsan. 
A termék textúrázó polimerek jótékony hatásán alapszik, amelyek regenerálják a roncsolt szálakat, megvastagítják azokat, és megvédik a külső negatív tényezőktöl. A készítmény képletének második kulcsfontosságú összetevője a Stemoxydine molekula, amely erősíti a hagymákat, serkenti a szálak növekedését és serkenti a fejbőr mikrocirkulációját. A terméket a xylitollal, nyírfából készült szerves kémiai vegyülettel volt kiegészítve.  Ez az alapanyag védő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik és gátolja a káros baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását. A hajdúsító szer használata növeli a fiatal hajhagymák növekedésének számát és erősíti a hajszálakat.


Használata: A készítményt közvetlenül a haj gyökerekre kell felvinni, a fésülési irányának megfelelően választva el a hajszálakat. Egyenletes felvitel után végezzen néhány perces masszázst. Öblítést nem igényel. Ajánlott használati idő 3 hónap. Használja reggel vagy este. Kerülje a szembe kerülést.

•Vigye fel minden reggel vagy este száraz, esetleg törülközőszáraz hajtövekre 3 hónapon át.
•Gyorsan szárad.
•Nem kiöblítendő!
•Zsírosodásra hajlamos fejbőr esetén alkalmazása este javasolt.


Összetevők: Alcohol Denat., Aqua/Water, Diethyllutidinate, PEG-14 Dimethicone, Ethyl Ester Of PVM/MA Copolymer, Xylitylglucoside, Propylene glycol, Anhydroxylitol, Xylitol, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum/Fragrance.

Hasonló termékek