Webáruház

Kérastase Densifique Fondant Densité 200ml


Cikkszám: 27246

Egységár: 59,50 Ft/ml

11.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hidratáló és dúsító hatású hajápoló tej ritkuló hajra.

Lelapuló, fényt vesztett gyenge haj? Erős hajveszteség? Ezzel a problémával küzd emberek sokasága nap mint nap. Próbálja ki a Kerastase francia márka Densifique Homme termékét és regenerálja hajszálait otthoni körülmények között könnyen és gyorsan. 
A termék textúrázó polimerek jótékony hatásán alapszik, amelyek regenerálják a roncsolt szálakat, megvastagítják azokat, és megvédik a külső negatív tényezőktöl. A készítmény képletének második kulcsfontosságú összetevője a Stemoxydine molekula, amely erősíti a hagymákat, serkenti a szálak növekedését és serkenti a fejbőr mikrocirkulációját. A terméket a xylitollal, nyírfából készült szerves kémiai vegyülettel volt kiegészítve.  Ez az alapanyag védő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik és gátolja a káros baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását. A hajdúsító szer használata növeli a fiatal hajhagymák növekedésének számát és erősíti a hajszálakat.

Technológia:
•Hialuronsav: olyan természetes só, amely saját tömegének akár 1000 szeres szorzatáig képes megőrizni a nedvességet. Hidratálja és rugalmassá teszi a hajat, növeli a sűrűségét.
•Intra cylane®: egy kivételes molekula, amely tartós hálós szerkezetet alakít ki a sejtek között a hajszálak átmérőjének megnöveléséért.

Eredmény:
•Tömeget, textúrát és rugalmasságot biztosít a hajnak.
•A haj ellenálló és teltebb megjelenésű.

Használata: A készítményt közvetlenül a haj gyökerekre kell felvinni, a fésülési irányának megfelelően választva el a hajszálakat. Egyenletes felvitel után végezzen néhány perces masszázst. Öblítést nem igényel. Ajánlott használati idő 3 hónap. Használja reggel vagy este. Kerülje a szembe kerülést.

•Megmosott, törülközőszáraz hajon alkalmazza.
•Hagyja 1-2 percig hatni.
•Alaposan öblítse ki.


Összetevők: Alcohol Denat., Aqua/Water, Diethyllutidinate, PEG-14 Dimethicone, Ethyl Ester Of PVM/MA Copolymer, Xylitylglucoside, Propylene glycol, Anhydroxylitol, Xylitol, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum/Fragrance.

Hasonló termékek