Webáruház

Kérastase Densifique Masque Densité Hajpakolás dúsító hatással 200ml


Cikkszám: 27248

Egységár: 74,50 Ft/ml

14.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hajsűrűség növelő hajápoló pakolás, könnyed gél textúrával, ritkuló hajra.

Intenzív hajápoló maszk ritkuló hajra. Testesíti, erősíti és vastagabbá teszi a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítené. Rugalmasságot és selymességet biztosít a hajnak. A haj fényesebben ragyogó és sűrűbb lesz.  

Lapuló vékony haj? Fénytelen tincsek? A legyengült, elvékonyodott szálak egészségtelenül néznek ki? Több sikertelen eljárás után nem találja a megfelelőt? A Densifique Masque Densite regeneráló maszkot kifejezetten a vékony és érzékeny hajra tervezték. Próbálja ki magán a hajdúsító maszk fergeteges hatását.
A terméket a Kérastase márka modern laboratóriumban fejlesztették ki a leghatásosabb hajápolás érdekében. A készítmény tartalmazza a Power Renewal egyedülálló képletét, amely magába foglalja a hajápolás legfontosabb összetevőit. A hialuronsav normalizálja a hajszálak nedvességtartalmát, mélyen hidratálva azokat. A maszkban található glikopeptidek behatolnak a hajszálakba és enyhítik a felületükön kialakult irritációkat. Ennek eredményeként a hajszálak fényesek és simák lesznek. A termék összetételét olyan ceramidok egészítik ki, melyek erősítik a hajat, rugalmasságot és ellenállást biztosítanak a káros külső tényezőkkel szemben.

Technológia:
HIALURONSAV + GLIKO PEPTIDEK + STEMOXYDINE 5% +CERAMIDOK
Hialuronsav: a természetes só és a L’Oréal Recherche szabadalmaztatott molekulájának egyedülálló összekapcsolódása.
Hidratálja a hajat. A haj formája hatással van a haj volumenére és töredezéssel szembeni ellenálló képességére.
Gliko Peptidek: bejutnak a kutikula legmélyebb rétegeibe és helyreállítják a hajrostok egyenetlenségeit.
Stemoxydine®: Akár 1700 / +33% hajtüszőt is életre tud kelteni.
CERAMIDOK: megerősítik a hajszálakat

Eredmény:
•A hajszálak teltebbek, vastagabbak, a haj dúsabb.


Használata: 

  • 1-2 mogyorónyi mennyiséget alkalmazzon a haj hossza és típusa szerint a hajhosszra és hajvégekre. Finoman masszírozza bele.
  • Hagyja 2 3 percig hatni, majd alaposan öblítse ki.
  • Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki.


Összetevők: Aqua/Water, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Cetyl Esters, Caprylyl Glycol, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Arginine, Glutamic Acid, Hexyl Cinnamal, Serine, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Safflower Glucoside, CI 19140/Yellow 5, CI 17200/RED 33, Parfum/Fragrance, C163367/2.

Hasonló termékek