Webáruház

Kérastase Densifique Bain Densité sampon 250ml


Cikkszám: 27250

Egységár: 35,96 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hidratáló és dúsító hatású hajfürdő ritkuló hajra. 

A Bain Densite hajtömegnövelő sampon célja, hogy visszaállítsa a haj struktúráját, bőséget adjon a tincseknek, miközben fényessé és ragyogóvá varázsolja azt. Feléleszti a hajhagymákat és megerősíti a hajszálak rugalmasságát is. Testesíti, vastagabbá teszi a hajszálakat, anélkül, hogy elnehezítené azokat. A tökéletes, erős hajkoronáért válassza Bain Densite samponunkat!

Technológia:
HIALURONSAV + GLIKO PEPTIDEK + STEMOXYDINE 5%
Hialuronsav: a természetes só és a L’Oréal Recherche szabadalmaztatott molekulájának egyedülálló összekapcsolódása. Hidratálja a hajat. A haj formája hatással van a haj volumenére és töredezéssel szembeni ellenálló képességére.
Gliko-Peptidek: bejutnak a kutikula legmélyebb rétegeibe és helyreállítják a hajrostok egyenetlenségeit.
Stemoxydine®: akár 1700 / +33% hajtüszőt is életre tud kelteni.

Milyen előnyei vannak a Bain Densite samponnak?

  • Segít a hajhullás elleni küzdelemben
  • Erősíti a már meglévő hajszálakat
  • Segíti a hajhagymákat, hogy erős hajszálakat képezzenek
  • Tartást ad a frizurának
  • Belülről táplálja a hajhagymákat és hajszálakat
  • Segít a hajtöredezés megállításában

Az erős hajhullás bosszúságot és aggodalmakat okoz? E folyamatnak több oka is lehet, amelyek azonnali kiküszöbölésre szorulnak. Ha ez a probléma ismerős Önnek próbálja ki a Kerastase Densifique Bain Densite Bodifying ujjáépítő sampont és nyeje vissza gyönyörűen dús hajkoronáját! 
A termék innovatív technológiák által létrehozott képlete serkenti a fejbőr mirigyek munkáját, minek eredményeként a hajszálak megerősödnek, fényesek és egészségesek lesznek. A készítmény gazdag alapanyagai, a hidratáló hialuronsav, a glükolipid, azaz az F-vitamin származéka, kitölti a szálak szerkezetének hibáit, simítja a felületüket, és a ceramidok regenerálják, megerősítik és újraépítik a szálak szerkezetét. A termék gyengéden tisztítja a bőr és a hajszálak felületét, serkenti azok munkáját és fényes, sima, erős hajat biztosít.

Eredmény:
•Testesíti és vastagabbá teszi a hajszálakat.
•Dús megjelenést ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené.

Használata: 

•Vigye fel nedves hajra, masszírozva enyhén habosítsa fel. Alaposan öblítse ki.
•Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki!


Összetevők: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glycol Distearate, Cocamide MIPA, PPG-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Carbomer, Salicylic Acid, Polysilicone-8, Diethyllutidinate, Hexyl Cinnamal, Arginine, Glutamic Acid, Polyquaternium-16, Linalool, Citronellol, Serine, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Aminomethyl Propanol, Sodium Hyaluronate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Safflower Glucoside, Geraniol, Phenoxyethanol, Tocopherol, BHT, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance.

Hasonló termékek