Webáruház

Kérastase Densifique Densimorphose Treatment Mousse 150ml


Cikkszám: 27257

Egységár: 86,00 Ft/ml

12.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Dúsító hatású hajhab a haj gazdag textúrájáért.

Fényes, dús, erős haj, mely lenyűgözi környezetét - mostantól nem álom, hanem valóság! A Kérastase márka létrehozta az innovatív Densifique sorozat hajápolási termékeit, amelyek célja a roncsolt, legyengült, élettelen és fénytelen haj helyreállítása.
A Densifique Densimorphose hajhab világszerte elismert ápolószer, amely hatékonyságában már nők ezrei megbizonyosodtak. A termék hatóanyagai a Stemoxydine molekula jelenlétén alapulnak, amelyek azonnali regenerálást és hidratálást biztosítanak a hajszálak számára. A hab nem nehezíti el a hajszálakat, könnyen fésülhetőek lesznek, selymesek és fényesek. A ceramid a roncsolt hajszálak szerkezetébe hatolva újjáépíti a hajszálat, megerősíti szerkezetét, így csökkenti a hajhullást. A termék összetevői regenerálják, hidratálják, erősítik és védik a hajszálakat, ennek köszönhetően a haj erős, egészséges és fényes lesz.

Technológia:
Hialuronsav: olyan természetes só, amely saját tömegének akár 1000 szeres szorzatáig képes megőrizni a nedvességet. Dús érzetet ad a hajnak, amely rugalmas és hidratált.
Gliko Peptidek: bejutnak a kutikula legmélyebb rétegeibe, ahol kompenzálják a felületi egyenetlenségeket és megújítják a haj egységességét. A haj textúrát kap.
Ceramidok: Megerősítik a hajszálakat

Eredmény:
•Tömeget és volument ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené.
•A haj textúrát kap, rugalmas és ellenálló a hajtövektől egészen a hajvégekig.

 

Használata:
•A haj hosszától és sűrűségétől függően vigyen fel kis mennyiségű habot megmosott, törülközőszáraz hajra.
•A fejbőrre ne vigye fel! Használat előtt felrázandó! Nem kiöblítendő! Ez után formázza haját szokás szerint.


Összetevők:  Aqua/Water, Isobutane, Propylene Glycol, Polyquaternium-4, Butane, Propane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Laureth-4, Caprylyl Glycol, Calcium Pantothenate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Safflower Glucoside, Arginine, Glutamic Acid, Cetrimonium Chloride, Serine, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hyaluronate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, Parfum/ Fragrance.

Hasonló termékek