Webáruház

Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste 200ml


Cikkszám: 27259

Egységár: 54,50 Ft/ml

10.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Kérastase Discipline Fluidealiste Conditioner.

Könnyű kezelhetőséget biztosító hajápoló tej fegyelmezetlen, kontroll nélküli hajra. Könnyed intenzív balzsam a nehezen kezelhető, antisztatikus haj tökéletes kisimításáért, ragyogó fényéért és megfelelő táplálásáért.

Technológia:
MORPHO KERATINE COMPLEX
MORPHOKERATINE: a hajszálakat gyengéden körbevéve állítja helyre a haj szerkezetének épségét, erejét és sima felszínét.

Jellemzői:

  • a haj puhává válik és könnyen kifésülhető, sima és nem szöszösödik
  • a haj életerőssé és könnyen fésülhetővé válik

Eredmény:

•Bársonyosan puha, könnyen fésülhető haj.

•Lesimítja a hajszálakat a haj elnehezítése nélkül.

•Párataszító hatás.

•Ragyogó fény.

Ha gyakran végez különböző kémiai eljárásokat, fodrászati beavatkozásokat és haja élettelen száraz, rakoncátlan és fakó - sürgős segítségre van szüksége! Az azonnali hatású Kérastase Discipline kisimító hajápoló kondicionáló a megfelelő választás. A  Kérastase francia márka igazi áttörő felfedezéseivel kifejlesztett hajápolási termékei a legjobb gondoskodás a roncsolt haj számára! 
A haja saját életet él? Nem tudja mit kezdjen vele? A készítmény épp e probléma kiküszöbölésére volt létrehozva! A szabadalmaztatott Morpho-Keratine rendszernek köszönhetően a frizura teljesen “megszelídül”, a haj hidratálódik, rugalmas és könnyen fésülhető lesz. Szófogadó és egészségtől ragyogó haja lehet már csupán néhány használat után is. Sokrétegű összetételének köszönhetően táplálja, védi és egészségessé teszi a hajat. A készítmény lehetővé teszi a haj alapos regenerálódását a gyökerektől a hajvégekig. A termék megküzd a legrakoncátlanabb szálakkal is, mélyen táplálva a nedvességet vesztet szálakat, ezzel ragyogó és energiával teli hajat eredményez.

Használata:
-1-2 mogyorónyi mennyiséget (kb. 10 ml vagy két pumpanyomásnyi) vigyen fel törölközőszáraz hajra.
-Hagyja 2-3 percig hatni.
-Alaposan öblítse ki.
-Normál és enyhén igénybevett hajra, továbbá vékonyszálú hajra ajánlott.

 

Ingredients:

Aqua / Water - Cetearyl Alcohol - Amodimethicone - Glycerin - Cetyl Esters - Cetrimonium Chloride - Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate - Trideceth-6 - Phenoxyethanol - Arginine - Glutamic Acid - Citric Acid - Benzyl Salicylate - Serine - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Benzyl Alcohol - Chlorhexidine Digluconate - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Linalool - Alpha-Isomethyl Ionone - Parfum / Fragrance

Hasonló termékek