Webáruház

Kérastase Nutritive Nectar Thermique 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 27307

Egységár: 72,67 Ft/ml

10.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Hőre aktiválódó, tápláló hajápoló tej fénytelen, száraz hajra*.

Tudja, hogy a gyakori szárítás rendkívül káros a hajra? A frizurák és a hajszárítók gyakori használata rombolja a hajat. Így a haj törékeny, roncsolt és egészségtelen lesz. A hajápolás nélkülözhetetlen! Mi is a teendő? Használja a Kerastase thermo ápoló krémet. Ez a termék megbízhatóan védi a haját hajformázásnál. Különösen alkalmas száraz hajra. A adott termék minden egyes hajszálát mélyen táplálja, simává és selymessé varázsolja, miután szép fényes és védett lesz. A termék aktív összetevői erősítik a hajat, erős és rugalmassá teszik. Válassza ki a Kerastase termoaktív ellátását. Védje haját a káros hatásoktól és cserébe egészséges és ápolt megjelenést ajándékoz hajszerkezetének.

Technológia:
GLAÇAGE* IRIS ROYAL COMPLEX: Royal Jelly Extract + Iris Rhizome Extract
Lenolaj: a hajszálak teljes hosszában ragyogó fényt és puhaságot biztosít.
Írisz: mélyrehatóan hidratálja a száraz
Xylóz: megkönnyíti a haj formázását, illetve véd a hajszárító, esetleg a lapvas hőjének káros hatásaitól.

Eredmény:
•A haj hosszan tartóan táplált és könnyen kezelhető.
•Intenzív fény és puhaság.
•Sima haj.
•A haj védett a hő káros hatásaival szemben kifésüléskor és hajvasaláskor.

Használata:
-1-2 mogyorónyi mennyiségű terméket vigyen fel megmosott, törölközőszáraz hajra, majd hajszárítóval vagy hajvasalóval alakítsa ki a kívánt formát.
-Festett hajra is ajánlott.
-Nem kiöblítendő! Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki!



Összetevők: Aqua/Water, C13-16 Isoparaffin, Propylene Glycol, Dimethicone, Triethanolamine, Phenoxyethanol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Carbomer, Potato Starch Modified, Behentrimonium Chloride, Hydroxypropyl Guar, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-4, Amodimethicone, Poly(Linseed Oil), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Trideceth-6, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol,  Xylose, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Iris Florentina/Iris Florentina Root Extract, Cetrimonium Chloride, Royal Jelly/Royal Jelly Extarct, Parfum/Fragrance.

 

*A hajban maradó hajápoló értékes összetevőinek köszönhetően ragyogó fényt biztosít, lesimítja a hajszálakat, csökkenti a haj töredezettségét.

 

Hasonló termékek