Webáruház

Kérastase Nutritive Fondant Magistral 200ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 27317

Egységár: 59,50 Ft/ml

11.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Kérastase Nutritive Fondant Magistral kondicionáló 

Tápláló, könnyű hajápoló tej normál vagy vastagszálú, rendkívül száraz, érzékeny hajra.

A hajszálakat mélyen táplálja, sima és fényes felszínt eredményezve. Felejtse el a gubancos, kócos és száraz hajat! Ezzel a balzsammal a haj rendkívül rugalmas, egészséges és könnyen kezelhető lesz. Könnyítse meg mindennapjait, és élvezze a gyönyörűen szép frizurát! Rendszeres használat mellett növeli a haj ellenállóképességét, a hajszerkezet állapotát és a kezelhetőségét.

 

A haj a sok környezeti hatás révén, mint a magas hőmérésékleten való kezelések,  kémiai hatások, UV-sugárzás, túlzottan elveszítheti a számára megfelelő nedvességet és ennek eredményeként száraz lesz. A hajszál kiszáradása végeredményben a töredezéshez és természetes fényének az elvesztéséhez vezet.  Ha meg szeretné akadályozni az elmélyülő kiszáradást, és nedvességgel telíteni szálait, akkor válassza számukra a professzionális Kérastase Nutritive Fondant tejes ápolást száraz hajra.

A termék összetétele egy speciális Glyco-Active komplexet tartalmaz. Fő Ffladata, hogy vigyázzon a szálak szerkezetére és megvédje őket a kiszáradástól. A készítmény olyan ceramidokat tartalmaz, amelyek a hajformázó eszközök forró hőmérséklete által okozott károk okozta védelemért felelősek. A haja újra visszanyeri a bársonyos lágyságot, simaságot, rugalmasságot és szilárdságot. A szálak megerősődnek és egészségesek lesznek. 

Technológia:
IRISOME 4600ppm + Benjoin Resin
Irisome 4600 ppm: nélkülözhetetlen tápláló összetevők (szénhidrátok, proteinek, lipidek) kombinációja a haj tökéletes táplálásáért a hajtövektől egészen a hajvégekig.
Benjoin Resin:a benzoeviasz belülről táplálja a hajat.
Írisz növényszárának kivonata: óvja a hajszálak felszínét a hajat kiszárító oxidációtól.
Xylóz: megkönnyíti a haj formázását, illetve véd a hajszárító, esetleg a lapvas hőjének káros hatásaitól.
Ceramidok: megerősítik és regenerálják a hajszálakat.

Eredmény:
•Bársonyos puhaság, könnyedség és káprázatos fény.
•Könnyű fésülhetőség és formázás.

Használat: 

-1-2 mogyorónyi mennyiséget vigyen fel megmosott hajra.
-Hagyja 1-2 percig hatni.
-Alaposan öblítse ki a conditionert.

Összetétel: Aqua / Water, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium-87,Glycerin, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Isopropyl Alcohol, Trideceth-5, CI 77891 / Titanium Dioxide, Hexyl Cinnamal, Butylene Glycol, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Trideceth-10, Glyceryl Linoleate, Boron Nitride, Chlorhexidine Digluconate, Glyceryl Oleate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Xylose, Safflower Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Sodium Hydroxide, Acetic Acid, Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract, Glyceryl Linolenate, Styrax Benzoin Gum, Tocopherol, BHT, Sodium Citrate, Parfum / Fragrance.

Hasonló termékek