Webáruház

Kérastase Resistance Force Ciment Thermique ápoló hővédő tej roncsolt hajra 150ml


Cikkszám: 27347

Egységár: 72,67 Ft/ml

10.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hővédő, töredezés elleni hajápoló tej meggyengült hajra.

A termikus védelmet nyújtó krém a hő hatására aktiválódik, ennek köszönhetően még belülről megerősíti, addig kívülről újjáépíti a hajszálakat. Ezzel együtt védelmet biztosít a hő káros hatásaitól és töredezettségeitől is! Megkönnyíti a haj szárítását, illetve hő hatására történő formázását is. A krém használatával tartós eredmény érhető el, hiszen még 5 hajmosás után is érezhető a sima, fényes és egészséges hajkorona!

 

A Resistance Ciment Thermique kúra egy csodatevő, innovatív újjáépítő ápolás a hajnak, amelyet a Kerastase fejlesztett ki. Intenzív táplálás és regenerálás a roncsolt és élettelen hajra. A terméket a legújabb technológia szerint készítették. Összetételének köszönhetően a hajszerkezete erős, egészséges és ragyogó lesz. Használata során élvezheti tükörfényes haját, mely káprázatos, egészséges ragyogást biztosít. Megvédi a hajat a szárításnál. Nem szárítja, miközben puha és rugalmas lesz. A thermoaktív hatás teljes védelmet nyújt hajszálainak. Csökkenti a töredezést. A rendszeres használata lehetővé teszi a kétszer gyorsabb szárítást és a frizurája mindig olyan mintha fodrász kezelte volna. Tehát egy termék vásárlásakor tökéletes eredmény várja!

Technológia:
GLAÇAGE* + VITA CIMENT®
Glükóz polimer - a hajszálak külső védőrétegét kialakító kiegészítő cukor.
Vita Ciment® - bejut a hajrostok belsejébe és pótolja ahiányzó sejtközti cementanyagot. Erősíti és szilárdítja a haj belső szerkezetét.
Vita Top Seal - ellenálló védelem a hatóanyagok a hő hatására aktiválódnak.

Eredmény:
•A szerkezetében roncsolt haj mélyen regenerált, újra életerős és selymes tapintású. Sima hajszálak a hajtövektől egészen a hajvégekig.
•Optimális fény.
•A haj védett a hő káros hatásaival szemben.

Használata: 

-1-2 mogyorónyi mennyiségű terméket vigyen fel megmosott, törölközőszáraz hajra, majd hajszárítóval vagy hajvasalóval alakítsa ki a kívánt formát.
-Festett hajra is ajánlott. Nem kiöblítendő!
-Az intenzív hajápoló használata után alkalmazzon valamilyen hőhatást:
1. Hajszárítás : szárítsa meg a hajat hajszárító és körkefe segítségével.
2. Hajvasaló használata: a hajszárítóval előszárított hajat formázza kerámialapos hajvasalóval.



Összetevők: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, PEG-180, Isononyl Isononanoate, Elaeis Guineensis Oil / Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, BHT,  Chlorhexidine Digluconate, Buthylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, CI 19140 / Yellow 5, CI 42090 / Blue 1, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum.

 

*A hajban maradó hajápoló értékes összetevőinek köszönhetően ragyogó fényt biztosít, lesimítja a hajszálakat, csökkenti a haj töredezettségét.

Hasonló termékek