Webáruház

Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure Hajszerkezet erősítő kondicionáló 200ml


Cikkszám: 27357

Egységár: 49,50 Ft/ml

9.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hajerősítő hajápoló tej hosszú és félhosszú haj meggyengült, szerkezetében roncsolt hajhosszaira és hajvégeire.

Kifejezetten meggyengült, roncsolt hajra forradalmasították. Újra építi a hajkorona belső szerkezetét, miközben hihetetlenül lágy tapintást és ragyogást nyújt a roncsolt hajnak. A haj puhává, illetve ellenállóbbá válik. Gátolja a töredezettséget. Újraépíti és erősíti a hajszárakat.

Technológia:
Ciment Cylane3 Complexe
•Intra-Cylane: megerősíti a hajszálakat, a szerves összetevő rugalmasságot biztosít a hajnak A hajrostok belső szerkezete erőssé és egységessé válik
•Pro-Keratin: a keratin biomimetikus helyettesítője. A keratin a hajszálak egyik legfőbb összetevője, ő adja a hajrostok erejét
•Ceramidok: olyan specifikus lipidek, amelyek összetartást, ellenálló képességet és ragyogó fényt biztosítanak a hajnak A roncsolt haj szerkezete megújul, a hajszálak védetté válnak, felszínük pedig sima és ragyogó fényű lesz

 

Milyen előnyei vannak a Kérastase Résistance Ciment Anti Usure balzsamnak?

  • VITA-CIMENT COMPLEX®:Pro-Keratin: protein, amely a keratin funkcióját utánozva újjáépíti a hajat
  • Keramidok: újraalkotja a sejtközi anyagokat, belülről erősíti a hajszálakat
  • Újraélesztő nedv: közismert és hatékony regenerálószer

Haja hosszú ideje nem mutat elégedettséget a nem megfelelő ápolás, gyakori festés, hajszárítás miatt? Egy idő után megunja ezeket, ezért gyengévé, tompává és kiszolgáltatottá válik. Hogy a helyzet ne romoljon, sürgős segítsére van szüksége a Kerastase hajápoló gyógyszereinek formájában!

Az innovációs Vita-Ciment technológia által kifejlesztett termékek valódi csodát művel a roncsolt hajszálak átalakításában. Mélyre hatolva az aktív komponensek helyreállítják szerkezetét. Az eredmény azonnal látható, szó szerint a szemünk előtt történik: az élettelen hajat újra ragyogóvá varázsolja. Olyan, mintha sok vízzel itatódott volna fel, szembetűnően erősebb, dúsabb, engedelmesebb lesz.

Örömteli ragyogása gazdáját is boldogabbá teszi. 

A termék kellemes, nem zavaró illatú, amely láthatalan fátyolréteggel borítja a hajat. A Kerastase Ciment Anti-Usure hatékonyságának köszönhetően a fürtök életerősek lesznek és ellenálnak a külső negatív hatásoknak.

Eredmény:
•A szerkezetében roncsolt haj mélyen regenerált, újra életerős és selymesen sima.
•A haj egyszerre erős és bársonyos tapintású.
•A haj védett a környezet káros hatásaival szemben.

Használata:
-Alkalmazza megmosott, törölközőszáraz hajra.
-Hagyja 2-3 percig hatni.
-Kis mennyiségű víz hozzáadásával emulgeáljon.
-Ezt követően alaposan öblítse le a conditionert. 
-A maximális hatás eléréséért használja utána a Fibre Architecte hajerősítő kettős szérumot.



Összetevők: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, PEG-180, Isononyl Isononanoate, Elaeis Guineensis Oil / Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, BHT,  Chlorhexidine Digluconate, Buthylphenyl  Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, CI 19140 / Yellow 5,  CI 42090 / Blue 1, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum.

Hasonló termékek