Webáruház

OLAPLEX NO.7 BONDING OIL 30ML AKCIÓ!


Cikkszám: 27400

Egységár: 233,00 Ft/ml

6.990 Ft 9.200 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ismerd meg az Olaplex hajkötéssokszorozót!

A folyamatos festés, formázás, vasalás miatt a hajad fénytelenné és szárazzá vált? Szeretnéd tudni minek köszönhetik a legnagyobb sztárok a ragyogóan egészséges hajszínüket? Csillogó festett haj az Olaplex hajápoló termékekek segítségével! A világhírű szabadalom Magyarországon kizárólag nálunk elérhető.

Az OLAPLEX egy több lépésből álló hajregeneráló kezelés, mely megóvja, vagy ha már roncsolt, újraépíti a hajkötéseket. A termék újra egészségessé varázsolja a fésülködés, formázás, festés miatt megviselt hajat, így az már az első használat után puhábbá és könnyen kezelhetővé válik.

A forradalmi formulán alapuló hajápoló kezelés, nemcsak egyszerűen hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami a következő hajmosás alkalmával kimosódik, hanem újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, tartósan helyrehozva ezzel a korábbi károsodásokat.

A kezelést követően a hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a formázás, vasalás, festés okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX olaj rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó és ragyogóan fényes lesz.

A legújabb trendek szerint festett, gondosan megformázott haj igazán vadítóvá tudja tenni a megjelenésed, de tapasztalatból tudjuk, hogy a rendszeres festés, fésülés, hőhatás és UV behatás miatt a haj gyakran fénytelenné és szárazzá válik. Hiába próbálunk ki különböző hajápoló termékeket, a hőhatások és vegyi kezelések következtében a haj roncsolódik, és veszít a szépségéből. A szokványos hajápoló termékek átmenetileg segíthetnek, de tartós megoldást a problémára a nemzetközi piacon kizárólag az eredeti OLAPLEX hajkötés sokszorozó nyújt. Az OLAPLEX tudósok által kifejlesztett, szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a roncsolt kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj!

 

Termék ismertetés

A folyamatos szőkítéssel, vegyszeres kezelések, folyamatos formázások, károsak lehetnek a haj minőségére nézve. Erre jelent megoldást az Olaplex. Elérheti a szőkébb hajat akár roncsolódás nélkül. Mindemelett használhat trendi pasztellszíneket, előszőkítéssel, úgy hogy közben nem kell attól félnie, hogy a haja látná ennek kárát. Elbúcsúzhat a száraz frizurától, töredezett hajvégektől. Megvalósíthatja kreativitásának bármely formáját, vendégei legmerészebb álmait. Nincs több alkukötés a világosítás és az egészséges haj között. A tönkrement haj, gondolata is távol fog maradni öntől. Az Olaplex hatékonyan veszi fel a harcot a hajat potenciálisan károsító vegyi anyagokkal szemben és mindig övé a győzelem. Használja minden hajfestés és szőkítés során. Az Olaplex új hajkötés-sokszorozó rendszer otthoni kiegészítő ápolással.

 

Olaplex, az egészséges haj titka!                                     

Önnek is ismerős lehet a szituáció, amikor a vendége szeretne még szőkébb lenni, de a haja ezt roncsolódás nélkül már nem bírná. Gyakori jelenség, hogy a szőke hajszínre festett vendégek halántékánál és tarkójánál lévő gyengébb hajszálak folyamatosan letörnek, elkopnak, így mindig rövidebbek lesznek a többinél

Mi ez? Szabadalommal védett hajkötés-sokszorozó molekulával. Rendszeres használatával helyreállítja a haj egészséges belső szerkezetét, miközben intenzíven hidratál. Így a hajad ragyogóan fényes és könnyen kezelhető lesz. A tökéletes hatás érdekében használd az OLAPLEX 3-4-5 otthoni teljes hajmegújító rendszert. Használat: Használd minden hajmosáskor, VAGY az OLAPLEX No. 3 Hair Perfector kiöblítése után. Habosítsd fel, öblítsd ki. Folytasd a hajápolást az OLAPLEX No. 5 Bond Maintenance hajmegújító balzsammal. Az OLAPLEX 3-4-5 otthoni hajmegújító rendszer része. Tulajdonságok: Szulfátmentes, Parabénmentes, Gluténmentes, Vegán, Dióféle-mentes, Színvédő.

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak. Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté.   Az Olaplex segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól. Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nem csak szimplán hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik. Újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi károsodásokat. Mert a szép, élettel teli haj az egészséges hajkötésekkel kezdődik! 

A haj egészséges struktúráját a benne lévő alapvető diszulfid kötések adják. Ezek a kötések azonban kényesek: A vegyszeres munkák - mint a festés, hajszín világosítás, szőkítés, melír - mind negatív, káros hatással vannak a hajkoronára. A kötések ugyanúgy károsodnak a hajkefélés, a hajszárító, a hajvasaló és hajsütővas okozta hőhatásokra is. Az Olaplexa piacon egyedülálló hajkötés sokszorozó és helyreállító termék, innovatív és effektív módon segít a fodrászoknak a gyöngyörű és egészséges haj elérésében. A haj felbomlott diszulfid-kötéseinek összekapcsolásával állítja helyre a haj tartását, struktúráját és épségét a kezelés előtt, alatt és után. Egy teljesen új anyagról van szó, amely merőben új távlatokat nyit meg a fodrászok előtt. Az Olaplex egy forradalmi hatóanyag, amely biztonságos, mérgező összetevőktől mentes és semmihez sem hasonlítható termék. Az első professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Ez az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, roncsolt kötéseket.

Milyen lépésekből áll egy Olaplex kezelés?

Olaplex No.1 Bond Multiplier:
- Adalékanyag vegyszeres munkákhoz 1-es lépés
- Hajfestésnél keverje az Olaplex Bond Multiplier No. 1-t a szőkítőhöz vagy hajfestékhez

Olaplex No.2 Bond Perfector:
- Vegyszeres munka után, legalább 10 perces hatóidejű 2-es lépés
- A hajfesték leöblítése után a hajfestés okozta károsodás drasztikus csökkentése érdekében vigye fel a hajra a Bond Perfector No. 2-t                           

Olaplex No.3 Hair Perfector:
- Otthoni hajépítő a haj további megerősítéséhez vagy a vegyi kezelések előtti megelőző ápolásához heti egyszeri otthoni használattal
- Az Olaplex Hair Perfector No. 3 fantasztikus hatását vendégek ezrei tanúsítják világszerte

Olaplex Hair Perfector No.3 Treatment | Afterpay + Free Post

Használata: Hajmosás előtt vigye fel törölközőszáraz hajra a fejbőrtől a hajvégekig. Min. 10 perc hatóidő eltelte után öblítse le, mossa meg és kondicionálja a hajat. Használja heti egyszer, roncsolt haj esetén heti 2-3 alkalommal. 

Olaplex No.7 Bonding Olaj tápláló, megújító és formázó olaj, amely a bevált, OLAPLEX rendszeren alapszik, szabadalmaztatott technológiával az extra ragyogásért, összehasonlíthatatlan lágyságért és a haj szerkezetének erősítéséért. A formázó olaj ráadásul védi a hajat a hőkárosodástól, akár 232 ° C-ig. Gyorsan felszívódik és nem zsírosítja a hajat.

A benne lévő szőlőmag-olaj béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat. A zöld tea olaj a hajnak tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba. 

Az olaj állatokon nem tesztelt, és alkalmas a vegánok számára is. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szulfátokat és ftalátokat. Minden hajtípusra alkalmas.

Jellemzői:

 • megújítja a haj szerkezetét
 • erősíti a hajszálakat
 • megszelídíti a szálló hajszálakat
 • védi a hajat a hőkárosodástól, akár 232 ° C-ig
 • táplál és hidratál
 • jól felszívódik
 • minden hajtípusra alkalmas
 • vegán összetétel
 • alkohol-, parabén-, szulfát- és ftalátmentes

Aktív összetevők:

 • Bisz-amino-propil-diglikol-dimaleát- erősíti a haj belső szerkezetét, amelyet károsít a kémiai beavatkozás, valamint a hajvasalók és hajszárítók gyakori használata. Ez az egyedülálló molekula tartósan javítja a roncsolt kötéseket, amely a haj belsejében találhatóak. A hajat regenerálttá, erőssé és természetesen fényessé teszi.
 • Szőlőmagolaj- béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat.
 • Fermentált zöld tea olaj- tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba.

Használat

 • Pár cseppet az olajból vigyen fel nedves vagy száraz hajra és formázza kívánt módon.

Összetétele:

 -Bisz-aminopropil-diglikol-dimaleaát: Úgy működik, hogy egyszeres kénes hidrogénkötéseket talál, és térhálósítja őket diszulfidkötésekké; a diszulfidkötések kémiai, termikus és mechanikus folyamatok révén szakadnak meg, ideértve a hajmosást és fésülést is; kiemelkedő szilárdságot biztosít a hajnak a megszakadt diszulfidkötések javításával; és törésgátló tulajdonságokkal.
-Vitis Vinifera (szőlő) magolaj: gazdag öregedésgátló vegyületekben, köztük béta-karotinban, D-, C-, E-vitaminokban, esszenciális zsírsavakban és polifenolokban a haj védelmére és táplálására.
-Erjesztett zöld tea olaj: táplálék a haj számára; A koreai bőrápolás fermentált olajokat használ, kiváló felszívódási és teljesítménybeli előnyeik miatt; javítja az érzést, a felszívódást és a kompatibilitást.

Dimetikon, izohexadekán, C13-14 izoparaffin, kokokrilát, fenil-trimetikon, bisz-amino-propil-diglikol-dimaleaát, propándiol, Zea Mays (kukorica) olaj, béta-karotin, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, Moringa Punifica Vetőmagolaj, víz (Aqua), Morinda Citrifolia gyümölcspor, illat (parfüm), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata kivonat, etilhexil-metoxicinnamát, limonén, tokoferol, citral, Linalool, Melia Azadirachta levél kivonat, Citronellicia (Ssisudozy) Zöld tea) Olaj ferment kivonat szűrő.

 

Hasonló termékek