Webáruház

GHD Heat Protect Spray (hővédő spray) 120 ml


Cikkszám: 27447

3.990 Ft


db

Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Megóvja hajadat a hőtől, ami hajformázás közben éri. ghd Heat Protection System – csúcsfejlesztésű védelem a hajadnak!

ENÉLKÜL NE FORMÁZD A HAJAD

A LEGJOBB ahhoz, hogy láthatatlan akadályt gördítsen minden hő okozta kár elé, legyen szó hajszárításról, vagy -formázásról. Fújd nedves vagy száraz hajra, és a védelem garantált. Minden hajtípusra alkalmas, használata során a haj könnyebb, puhább érzetűvé válik.
A HŐVÉDŐ SPRAY–ben is megtalálható a ghd HŐVÉDŐ RENDSZERE, mely három kulcsösszetevőből áll:

 

HŐVÉDŐ POLIMER: tökéletes védelmet biztosít a hajformázás alatti direkt hőhatás ellen (egészen 220°Cig), megakadályozza a kutikula felnyílását, tökéletesen sima hajat eredényezve.
HŐVÉDŐ KONDÍCIONÁLÓ: nem hagyja a nedvességet elpárologni a ha-jszerkezetből hajszárítás, hajformázás során. Egyúttal a haj gyors nedvességvesztése során a hajszálak mentén keletkező függőleges repedésektől is megóvja a hajat.
HŐVÉDŐ ENZIM: védelmet nyújt az olyan környezeti hatásokkal szem-ben, mint az UV sugárzás, mely a hajszín fakulásának egyik elsődleges kiváltó oka.

len.

 

ÍGY HASZNÁLD: Fújd törölközőszáraz hajadra a tövektől egészen a végekig (6-8 fújás ajánlott középhosszú haj esetén), majd fésüld át, mielőtt hajszárítóval formáznád. Nyugodtan kombinálhatod más formázó termékekkel, így elérve a megálmodott frizurát.