Webáruház

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist 250ml


Cikkszám: 27624

Egységár: 27,96 Ft/ml

6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Mély hidratációt biztosít a nedvességhiányos haj számára, miközben újjáéleszti a száraz és fáradt fejbőrt.

A szomjas hajnak és a száraz, fáradt bőrnek adja meg azt a nedvességet, amelyre vágyik, Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist-jével. Ez a hidratáló spray tejsavat és hawaii awapuhi kivonatot tartalmaz a mély nedvesség és a fokozott fény érdekében. A spirulina- és planktonkivonatok aminosavakban és vitaminokban gazdagok, hogy a haj puha, hidratált és selymesen sima legyen, míg a nátrium-PCA kiegyensúlyozza a nedvességet. Ez a sokoldalú spray felhasználható palack nélküli balzsamként a haj hidratálására és megszelídítésére, vagy bőr egész napos frissítésére. További bónusz: Reaktiválja a hajformázó termékeket, így tökéletes a gyors tapintásokhoz.

Hagyja, hogy haja egészséges és élénk legyen, és a bőre sima, puha és rugalmas legyen ezzel a Paul Mitchell Awapuhi hidratáló párával. Feltölti a haj és a bőr saját természetes nedvességét, ásványi anyagait és más értékes tápanyagokat.

A Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist ideális reggelente, hogy újra aktiválja kedvenc samponjai hatását. Új barátja lesz a körmének, az arcnak, a bőrnek és a hajnak, és remek útitárs lesz.

Használata: Spray bőségesen fújja a hajra és a bőrre.
 

Összetétele: Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Plankton Extract, Spirulina Maxima Extract, Hedychium Coronarium (White Ginger) Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium PCA, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-4, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Lactic Acid, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal.

Hasonló termékek