Webáruház

Londa Multi Play Conditioning Styler 195ml AKCIÓ!!! KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 28234

Egységár: 13,79 Ft/ml

2.690 Ft 3.290 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Londa multiplay kondicionáló spray minden típusú haj ápolásához és formázásához. Tökéletes hullámfokozáshoz. Multifunkcionális termék, amely egyesíti az öblítésmentes kondicionáló és a könnyű hajzselé tulajdonságait. Selymet tartalmaz, amely kisimítja a hajat és ragyogást kölcsönöz.Hidratáló lipidekben gazdag növényi olajokat tartalmaz, amelyek táplálják a hajat és megkönnyítik a fésülést. A selyemfehérjék az alacsony sótartalom miatt selymes simaságot és fényességet adnak. A búzafehérjék megerősítik a hajszálakat.

Jellemzők:

  • Táplálja és ápolja a hajat
  • A haj könnyebben kezelhetővé válik
  • Ragyogást ad
  • Kisimítja és puhítja a hajat
  • Textúrát nyújt

Használat: A nedves hajra szárítás előtt alkalmazható, hogy könnyebben formázható és sima legyen. Később a száraz hajra újra felvihető, hogy textúrát kapjon.

Összetevök:Alcohol Denat, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octyldodecanol,Aqua, 4-Methylbenzyllidene Camphor, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum/Fragrance, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylene Glycol, Quaternium-80, Tocopheryl Acatate, Argania Spinosa Kernel Oil, Cholesterol, Ethylhexyl Triazone, Hexyl Cinnamal, Glyaxycil Acid, Benyl Saliylate, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol.

Hasonló termékek