Webáruház

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant 250ml


Cikkszám: 28308

Egységár: 35,96 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hajfűrdő meggyengült, hajhullásra hajlamos hajra. Gyengéden tisztítja és egerősíti a hajrostokat, csökkenti a töredezés okozta hajhullás kockázatát. Korlátozza a túlzott faggyútermelést. 

Sampon hajhullás ellen. Sampon vékonyszálú, normál és zsírosodásra hajlamos hajra, amely a hajrostok meggyengülése következtében hajlamos a hajhullásra.

A Hydra-Fortifiant hajfürdő gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, eltávolítja a felesleges faggyút, valamint a szennyeződéseket, megakadályozza a faggyú túltermelődését, továbbá csökkenti a hajtöredezés okozta hajhullás kockázatát.

Technológia:

GYÖMBÉR GYÖKÉR + EDELWEIS VIRÁG ŐSSEJTJEI

  • Gyömbér gyökér: Intenzíven táplálja a bőr és a haj sejtjeit, serkenti a haj növekedését és megerősíti a szerkezetét.
  • Edelweiss (Havasi gyopár - Leontopodium nivale): antioxidáns hatású, óvja a hajat a károsodásokkal szemben, puhítja & nyugtatja az igénybevett hajrostokat.

Eredmény:

  • Gyengéden tisztítja a hajrostokat
  • Ideális környezetet teremt a haj egészséges növekedéséhez
  • Megakadályozza a haj töredezése következtében jelentkező hajhullást
  • Ellenállóbbá teszi a hajszálakat
  • A haj egészséges és gyönyörű

Otthoni használat:

Vigye fel egyenletesen nedves hajra és fejbőrre, majd emulgeálja. Alaposan öblítse le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki.

Összetevők:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Hexylene Glycol, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Limonene, Linalool, Glycerin, Benzyl Salicylate, Coumarin, Zingiber Officinale Root Extract, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Xylitol, Xanthan Gum, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Parfum

Hasonló termékek