Webáruház

Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200ml


Cikkszám: 28310

Egységár: 69,50 Ft/ml

13.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Reconstituant pakolás óvja a hajat a környezet káros hatásaitól és intenzíven hidratálja a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítené őket. Lesimítja a hajrostokat és megkönnyíti a kifésülést, miközben célzottan a hajrostok roncsolt területeire hat és megerősíti a szerkezetüket. A végeredmény: lezárt felületű, selymes tapintású, ragyogó fényű haj.

Hajerősítő maszk meggyengült, hajhullásra hajlamos hajra. Intenzíven táplálja, megerősíti a hajrostokat és csökkenti a hajtöredezés okozta hajhullás kockázatát. A haj nem gubancolódik, puha tapintású és gyönyörű, egészséges megjelenésű. 

Technológia:

GYÖMBÉR GYÖKÉR + EDELWEIS VIRÁG ŐSSEJTJEI

  • Gyömbér gyökér: Intenzíven táplálja a bőr és a haj sejtjeit, támogatja a haj növekedését és megerősíti a szerkezetét.
  • Edelweiss (Havasi gyopár - Leontopodium nivale): antioxidáns hatású, óvja a hajat a krosodásokkal szemben, puhítja & nyugtatja az igénybevett hajrostokat.

Eredmény:

Intenzíven hidratálja és táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Erősíti a hajszálakat. Hidratálja és erősíti a hajat anélkül, hogy elnehezítené. A hajszálak ellenállóbbak, nem hullanak, nem gubancolódnak és a haj könnyebben fésülhető. A haj puha tapintású és csodálatosan ragyogó fényű.

Otthoni használat:

Samponnal megmosott, törülközőszáraz hajon alkalmazza. Masszírozza a hajhosszba és a hajvégekbe. Hagyja 5 percig hatni. Alaposan öblítse le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki.

Összetevők:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Limonene, Cetrimonium Chloride, Linalool, Chlorhexidine Dihydrochloride, Benzyl Salicylate. Coumarin, Glycerin, Zingiber Officinale Root Extract, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Xylitol, Citric Acid, Xanthan Gum, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Parfum 

Hasonló termékek