Webáruház

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra Violet 200ml AKCIÓ!


Cikkszám: 28315

Egységár: 69,50 Ft/ml

13.900 Ft 14.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hamvasító maszk szőkített, melírozott, hideg szőke haj nem kívánatos sárgás árnyalatainak semlegesítésére.

Kifejezetten a szőkített és melírozott hajra kifejlesztett Kérastase Blond Absolu Maszk Ultra-Violet mélyápoló pakolás behatol a hajszálakba, ahol segít semlegesíteni a kellemetlen sárga mellékárnyalatokat, ezáltal valóban hosszan tartó, gyönyörűen világos hajat eredményez.

Ragyogó, hideg szőke hajat szeretne, de nem tudja hogyan? A Blond Absolu Masque Ultra-Violet semlegesítő hajmaszkot kifejezetten a szőkített és melírozott szőke haj igényeihez fejlesztették ki. A maszk semlegesítő lila pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a nem kívánt mélysárga alapot és megőrzik a szőke platina hűvös árnyalatát. Az eredmény bársonyos, lágy haj, élénk ragyogással és a szőke haj hideg árnyalataival. 

 

Technológia:

  • Hialuronsav: Ultra-koncentrált sav - belülről tölti fel és gyógyítja a hajrostok repedéseit, javítja a hajszálak felszínének minőségét, illetve egységesíti a hajrostok felszínét. A hajat tisztítja, puhítja és hidratálja a gyökerektől a hajvégekig. A hajat könnyűvé teszi, érzékeny szőkített tónusokkal. Méregteleníti és megvédi a hajat a szennyeződésektől.
  • Ultra-violett neutralizátorok: Direkt violett & kék pigmenrek - tartósan semlegesítik a sárga szőkítési alapot
  • Eedelweiss (Havasi gyopár): üde, halhatatlan virágként ismert növény - antioxidáns hatású, óvja a hajat a károsodásokkal szemben, puhítja és nyugtatja az igénybevett hajrostokat

 

Jellemzők:

  • ultra tápláló összetétel
  • semlegesíti a nem kívánatos sárga árnyalatokat
  • megőrzi a szőke haj hűvös árnyalatát
  • egyenletesen ragyogó fényt ad a hajnak
  • táplálást és hidratálást nyújt a hajnak
  • megkönnyíti a haj fésülését
  • helyreállítja a haj lágyságát

A legjobb hatás és a tökéletes hatás érdekében a maszkot kombinálja a Blond Absolu Bain Ultra-Violet hajfürdővel, amellyel azonnal kiküszöbölheti a szőkítés nem kívánt sárga alapjait. Kérdezze meg fodrászát, mennyi ideig alkalmazhatja a mélyápolót, a hajszíne kívánt hatású tükröződésének eléréséhez.

 

Használata:

A semlegesítő mélyápoló Blond Absolu Masque Ultra-Violet maszkot vigye fel a megmosott, törölközővel megszárított hajra, 2-3 dió nagyságú mennyiségben. Óvatosan masszírozza az egész hajhosszba és hajvégekbe. Hagyja a hajon legalább 5 percig (de legfeljebb 10 percig) hatni, a szükséges semlegesítés mértékétől függően. Ezután alaposan öblítse le a hajat vízzel.

 

Ingredients:

Aqua / Water - Cetearyl Alcohol - Paraffinum Liquidum / Mineral Oil - Dipalmitoylethyl -Hydroxyethylmonium Methosulfate - Cetyl Esters - Cetrimonium Chloride - Citric Acid - Sodium Benzoate - Sodium Hydroxide - Caprylyl Glycol - Salicylic Acid - Ci 60730 / Acid Violet 43 - Limonene - Glycerin - Sodium Hyaluronate - Tocopherol - Ci 45100 / Acid Red 52 - Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract - Malva Sylvestris Flower Extract / Mallow Flower Extract - Potassium Sorbate - Parfum / Fragrance

 

 

Hasonló termékek