Webáruház

Cat Eye Extra Platinum Gél Lakk


Cikkszám: 28812

2.830 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Szuperpigmentált Cat Eye, macskaszem hatású gél lakkok, melyek színüket változtatják, attól függően, milyen szögben vetül rá a fény. Egy szín 2-3 árnyalatban is tündökölhet.

Vidd fel 1 rétegben fekete vagy sötét alapszínre, a még intenzívebb hatás érdekében. Próbáld ki hozzá az új Cat Eye Styling Magnetünket, hogy előcsalogasd a leglátványosabb macskaszem hatást. Kötési idő: UV lámpában 2-3 perc LED lámpában 1-2 perc.

A BrillBird macskaszem hatású Cat Eye Effect Gél Lakkjának különlegessége, hogy nemcsak önmagában használható, hanem egy másik szín tetejére kenve különleges, a macskaszem fényjátékához hasonló effekttel bolondíthatod meg már meglévő zseléidet és géllakkjaidat. A színek és macskaszem-fények kombinációjának csak a képzeleted szabhat határt!

ÖNMAGÁBAN HASZNÁLVA

Az előkészített, Bond Gel-lel borított körömre felkenem az első réteg Cat Eye Effect Gél Lakkot majd 2 percig köttetem. Ezután felkenem a második réteget, amelyen még köttetés előtt, mágnessel elővarázsoljuk a macskaszem hatást. 2 perc köttetés után jöhet a Top Mani Gél Lakk.

MÁSIK SZÍNEN HASZNÁLVA

A Cat Eye Effect Gél Lakkjával a zselék és gél lakkok bármelyik, sötétebb színét macskaszem fényjátékkal dobhatod fel. Ehhez szükséged van egy, már tökéletesen fedő, lehetőleg sötétebb alapszínre. Ennek a tetejére 1 rétegben kell felkenni a Cat Eye Effect Gél Lakkot, amelyen még köttetés előtt mágnessel elővarázsoljuk a macskaszem hatást. 2 perc köttetés után jöhet a Top Mani Gél Lakk.

Fixálást igénylő selé és gél lakk termékek esetén a még ragacsos rétegre fel lehet kenni a Cat Eye Effect Gél Lakkot. Fényesre kötő termékeink (Brush&Go Zselé és Brush&Go Gél Lakk, stb.) esetében a mattított felületre kell felvinni a Cat Eye Effect Gél Lakkot.

Minden esetben a mágnesezést a köttetés előtt végzem, és a köttetés után legvégül Top Mani Gél Lakk fedőfényt alkalmazok.

EXTRA CAT EYE MAGNET

A tökéletes macskaszem effekt eléréséért használd a technikához kifejlesztett szupererős mágnest.

BB TIPP:A mágnest mindig felülről, kissé átlósan, egészen közel tegyük a köröm fölé. A mágnesezéshez 10 másodpercig tartsuk mozdulatlanul a köröm felett a mágnest, majd függőlegesen, fölfelé emeljük el a körömtől.

Hasonló termékek