Webáruház

Uppercut Deluxe Strength&Restore Shampoo 1000ml KÉSZLETHIÁNY!!!


Cikkszám: 28820

Egységár: 7,99 Ft/ml

7.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A vékony és fénytelen haj megerősítésére és helyreállítására tervezett sampon biotinnal és koffeinnel, hogy elősegítse az egészséges hajnövekedést. Az Uppercut Deluxe Strength and Restore sampon gazdag habot hoz létre az alapos hajmosáshoz.

A legjobb eredmény érdekében hajtson végre egy teljes mosási ciklust a Strength and Restore kondicionálóval.

Jellemzők:

  • Napi használatra készült
  • Sűrű habot hoz létre a haj alapos tisztításához
  • Biotint tartalmaz a haj erősítésére és helyreállítására
  • Koffeint tartalmaz, amely élénkíti a fejbőrt és a hajat a friss, tiszta hajformázásra készen

 

 

  • Illat: mandarin, pacsuli és fűszer
  • Hajtípus: Kifejezetten férfi hajra tervezték. Minden hajtípusra tervezve, vékony és fénytelen hajra.
  • Használata: mindennapi használatra

Biotin

A biotin egy B-vitamin, amely jól ismert az egészséges hajnövekedést elősegítő pozitív hatásairól. A hajszálak egy keratin nevű fehérjét tartalmaznak, amelynek aminosavakra van szüksége ahhoz, hogy a haj erős maradjon, és megakadályozza, hogy törékennyé és kipattanóvá váljon. A biotin természetesen reakcióba lép a szőrsejtek enzimjeivel, amelyek ezeket az aminosavakat termelik, ami erős és egészséges hajat eredményez. Ez alapvetően egy műtrágya a hajadnak!

Koffein

Kávét a hajadnak?! A koffein dicsekszik azzal, hogy szuper stimuláló összetevő, amely jót tesz a fejbőrnek és a tüszőknek. Segít serkenteni a véráramlást, ami fontos az egészséges gyökérrendszer fenntartásához. 

Használata:

Vigye fel nedves hajra, masszírozza a hajba, hogy habot hozzon létre. Öblítse le, és szükség esetén ismételje meg. Ha a termék a szembe kerül, folyó vízzel öblítse ki. Ha irritáció lép fel, hagyja abba a használatát.

Ingredients:

Water (Aqua), Soium Laureth Sulfate, Cocamide MIPA, Glycol Stearate, Caffeine, Biotin, Tocopherol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-75 Lanolin Oil, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alpha-Iso-Methylionone, Coumarin, Limonene

Hasonló termékek