Webáruház

Paul Mitchell Neuro Lift HeatCTRL Volume Foam 200ml


Cikkszám: 28945

Egységár: 29,95 Ft/ml

5.990 Ft 6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Paul Mitchell Neuro Lift HeatCTRL Volume Foam hajformázó hab, amely hihetetlen volumenet, tőemelést és teltséget kölcsönöz a hajnak. A terjedelmesítő formula testet ad, kondicionálja a hajat, és közepesen tartást biztosít a frizura számára. A Paul Mitchell Neuro Volume Foam magában foglalja az exkluzív HeatCTRL technológiát is, a fejlett hővédelemi formula segít megvédeni a hőkárosodást, csökkentve a hőátadást a hajtövektől a hajvégekigvégekig. Meghatározza a hullámokat, így tökéletes kiegészítője a hajformázási rutinjának.

EXKLUZÍV HEATCTRL TECHNOLÓGIÁVAL.

Ez a nagy volumennövelő hajhab biztosítja a testes kinézetet, a kondicionálást és a közepes tartást, miközben a fejlett hővédelem segít megvédeni a hőkárosodástól. A könnyű összetétel hozzájárul az emeléshez és teljességhez. Az exkluzív HeatCTRL ® technológia csökkenti a hő átadását a gyökerektől a végéig, amikor szárítják.

Vegán, parabénmentes. 

Állatokon nem tesztelték.

Használata: Vigye fel a Paul Mitchell Neuro Lift HeatCTRL Volume habot nedves hajra a fejbőrtől kezdve. Hozzon létre egy sima, terjedelmes frizurát, vagy használjon diffúzort hullámok és a göndörség meghatározásához. 

Összetétele: Aqua (Water, Eau), Isobutane, VP/VA Copolymer, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Panthenol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Trametes Versicolor Extract, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tapioca Starch, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propane, Polyurethane-14, Glycerin, Laureth-4, AMP-Acrylates Copolymer, Cetrimonium Chloride, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Polymethylsilsesquioxane, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Laurtrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, CI 42090 (Acid Blue 9), Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Hasonló termékek