Webáruház

L'Oreal Paris Lash Paradise Waterproof Mascara 6,4ml Vízálló! KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 29045

Egységár: 498,33 Ft/ml

2.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Hosszító és dúsító szempillaspirál, vízálló változatban. Ultra-puha kefe, selymes és sima formula ricinusolajjal.

L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara fokozza a szempillák mennyiségét és hosszúságát, miközben a legörömtelibb alkalmazást kínálja. Ricinusolajjal dúsított formula, amely gazdag zsírsav-komponensekben , fényes, lágyabb és rugalmasabb szempillákat eredményez. Ezenkívül összetételében a butilén-glikol könnyebb kenhetőséget biztosít, és nem teszi lehetővé a szempillák kiszáradását, nedvesítőszerként működik. Sőt, erősen fekete pigmentjei hibátlan színt adnak a szempilláknak.

Ennek a szempillaspirálnak az elegáns csomagolása sima, hullámos kefe applikátorral rednelkezik; amely lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol, rendkívül kényelmesen felvihesse. A szem további hangsúlyozásához használhat szemhéjfestéket, szemceruzát vagy szemceruzát is a felső vagy az alsó fedélre. Ezek az extra sminklépések megerősítik a szemed erős megjelenését. Használja a kedvenc szemtermékének felvitele után a smink elkészítéséhez, vagy használja egyedül a természetesebb megjelenés érdekében, az Ön igényeinek megfelelően. Végül ez a szempillaspirál és volumens formája intenzív szempillatérfogatot és lélegzetelállító hosszúságot eredményez a merész megjelenés érdekében.

Használata: Fésülje át a szempillákat L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara-val. Az ecset előre-hátra irányításával a szempillák gyökerétől a hegyig. Felépítés több réteggel a nagyobb mennyiség érdekében.

Összetétele: G2004163,Isododecane,Cera Alba / Beeswax,Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax,Disteardimonium Hectorite,Dilinoleic Acid/Butanediol Copolymer,Aqua / Water,Allyl Stearate/VA Copolymer,Oryza Sativa Cera / Rice Bran Wax,Paraffin,Alcohol Denat.,Polyvinyl Laurate,VP/Eicosene Copolymer ,Propylene Carbonate,Talc,Synthetic Beeswax,Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer,PEG-30 Glyceryl Stearate,Candelilla Cera / Candelilla Wax,Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil,Panthenol,Maltodextrin,Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate,BHT,Centaurea Cyanus Flower Extract ,<+/- May contain: CI 77499 / Iron Oxides>,(F.I.L. B214240/1).

Hasonló termékek