Webáruház

Maybelline Master Strobing Liquid 200 Medium/Nude 25ml


Cikkszám: 29054

Egységár: 79,60 Ft/ml

1.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Fényes ragyogást kölcsönöz arcbőrének a Maybelline Master Strobing Liquid, folyékony kiemelő mikrogyöngyökkel, amelyek fokozzák és élénkítik vonásait.

A megvilágító stroboszkóp hatást kiváltó folyékony formula könnyedén keveredik a bőrrel, ragyogást és dimenziót kölcsönözve, hogy segítsen formázni és kontúrozni arcbőrét. Viselje egyedül az arc magas pontjain, például a homlokcsonton, lefelé az orr közepén és az arccsonton, vagy keverje össze alapozóval vagy alapozóval a teljes ragyogás érdekében. A bőr gyönyörűen harmatosnak és ragyogónak tűnik.

A Facestudio Master Strobing Liquid  Illuminating Highlighter ragyogást és dimenziót kölcsönöz az arcnak a végső ragyogás érdekében. Fedezze fel a világító stroboszkóp hatást. Most, mikrogyöngy folyékony formulában, mindenre kiemelve! Strobe, hogy ragyogást adjon, és olyan bőrt kölcsönözzön, amely olyan ragyogónak tűnik, mintha belülről világítana.

Használat: Külön lehet alkalmazni a smink befejezését követően, hogy kiemelje az arcvonásokat, vagy kevert sminkkel a megvilágított bőr hatására.

Összetétele: AQUA / WATER / EAU DIMETHICONE GLYCERIN ALCOHOL DENAT. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER PHENOXYETHANOL ISOHEXADECANE CAPRYLYL GLYCOL POLYSORBATE 80 SORBITAN OLEATE DIPROPYLENE GLYCOL TIN OXIDE SODIUM CITRATE TOCOPHEROL ISOPROPYL ALCOHOL CITRIC ACID 
 

Hasonló termékek