Webáruház

Stella Golden Green Bőrfiatalító, mélytápláló Elixír 30ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 29257

Egységár: inf Ft/gramm

4.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Különleges hatóanyaga, a 24k arany szépító hatása annak köszönhető, hogy 200-szor annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya. Könnyen beépül a sőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványi anyagokat, nyomelemeket képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Gazdagítva az új generációs "genopeptiddel", plusz bőrfeszesító, tömörítő és face lifting hatást is elérhetünk. A növényi őssejttel optimális működésre késztetjük a lusta "őssejteket", a C-vitamin és niacinamid hatásos pigmentfoltok ellen, normalizálja a pórusok méretét. 

Használati tanács: a bőrradírral és arctejjel letisztított bőrfelületre 2-3 cseppnyi mennyiséget maszírozzunk be este és reggel. 

Összetétele:

Aqua, Glycerin, Urea, Propylene Glycol, Denat. Alcohol, Niacinamide, Acetyl Hexapeptide-51 Amide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Acryletes/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Ascorbic Acid, Malus Domestica Fruit Cell Cuture Extract, Lecithin, 20k Gold, Parfum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Potassium, Sorbate, Sodium Benzoate

Hasonló termékek