Webáruház

Wella Professionals Blondor BlondorPlex 800gr KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 29264

Egységár: 16,13 Ft/gramm

12.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Wella BlondorPlex 800gr.

Világosító por az egységes mindig vágyott szőke hajszín eléréséért, akár 7 árnyalatot képes világosítani, 97%-kal kevesebb károsodással, töréssel.   A BlondorPlex egy sárgásgátló molekulával semlegesíti a nem kívánt meleg árnyalatokat a szőkítés során során.

A Wella Professionals bemutatja a Blondorplex rendszert. Hatékony világosító erőt biztosít, mint a klasszikus Blondor púder, de jobb összetétellel és hatóanyaggal Wellaplex No1 (malic acid). Első ízben tartalmaz Bond Building Technology szőkítő port, amely már a világosítás során gondoskodik a hajszálak rekonstrukciójáról. Ez a technológia védi a hajat a színezés során, hogy megakadályozza a haj károsodását és porozitását.

Helyreállítja a haj megszakadt kötéseit a kémiai kezelés alatt és után. Jelentősen csökkenti a sérülést minden egyes festésnél. Ennek eredményeként a haj vastagabb és egészségesebb lesz. Az új Blondorplex rendszer akár 97%-ban megakadályozza a haj töredezését festés közben.

A Wella Professionals Blondorplex Multi-Blonde Lightening Powder akár 7 árnyalattal világosítja a hajat anélkül, hogy károsítaná azt. Sárga ellenes molekulákat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a nem kívánt sárga és narancssárga felhangot a világosítás során. Használható fejbőrre és fóliával való festésre is.

A Blondorplex haj világosító púderrel való világosítása és öblítése után mindig vigye fel a Wella Professionals WellaPlex Step 2 Bond Stabilizer 500ml-t, 10 percig.

  • Az akár 7 árnyalattal történő tökéletes világosítás érdekében
  • akár 97%-kal kevesebb haj töredezett,
  • megakadályozza a sárga tónusokat,
  • pormentes termék,
  • megakadályozza a haj károsodását,
  • alkalmas fejbőrre,
  • fóliafestési technikákhoz használható.

Használat: Keverje össze a világosítás mértékének megfelelően a BlondorPlex szőkítőport a megfelelő Wella Welloxon Perfect előhívóval, 1,9%, 4%, 6%, 9% vagy 12% -ával 1: 1,5 - 1: 2 arányban, egy fémet nem tartalmazó tálban. Ha a fejbőrhöz is ér a keverék 6%-os előhívónál erősebbet nem szabad használni. Vigye fel a keveréket mosatlan hajra. A hatóidő függ a haj állapotától, szerkezetétől és a szőkítés mértékétől. A folyamat során óvatosan ellenőrizze a hajat 5–10 percenként. Ne folytassa tovább, ha mellékhatás jelentkezik (pl. Viszketés, égés vagy kiütés vagy váratlan reakció). Állítsa le és azonnal öblítse le langyos vízzel. A maximális hatóidő 50 perc.

Összetétele: Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Ammonium Persulfate, Sodium Stearate, Xanthan Gum, Oryza Sativa Starch, Algin, Disodium EDTA, Maliv Acid, Silica, Aqua/Water/Eau, Ultramarines (Ci 77007).

Hasonló termékek