Webáruház

Kevin Murphy Color.Me hajfesték - 4.5/4M - Medium Brown Mahogany 100ml


Cikkszám: 29357

Egységár: 49,90 Ft/ml

4.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Color Me professzionális hajfesték.

Az első méz alapú, ammónia és PPD mentes, Shea vajat és gránátalmát tartalmazó professzionális hajfesték, mellyel a lehető legtermészetesebb módon érhető el a tartós hajfestés.

Keverési aránya: 1: 1,5

High Lift 1:2

Alkalmazás: Összekeverést követően azonnal vigye fel egyenletesen a keveréket száraz hajra. A hatóidő lejártakor bő vízzel öblítse ki, amíg a víz tiszta nem lesz.

Figyelem: A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük olvassa el és kövesse az utasításokat! Kizárólag szakipari használatra. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/ hajszínezőt, ha:

-arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny és irritált

- hajfestés után korábban reakciót észlelt

- ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt.

Védőkesztyű viselése kötelező! Csak külsőleg. Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! Kizárólag szakipari használatra.

FIGYELEM: A termék összetevői egyes egyéni érzékenység esetében bőrirritációt okozhatnak, ezért az első használat előtt allergia próbát kell végezni. Ezt a terméket tilos használni szempillák vagy szemöldök festéshez, mert vakságot okozhat. A készítmény súlyos bőrgyulladást okozhat egyes személyeknél, ezért az előzetes vizsgálatot mindig el kell végezni annak meghatározására, hogy fennáll-e a különleges érzékenység. A teszt, egy kis területen, a fül mögötti bőrfelületen vagy az alkar belső felületén kell elvégezni. A felületet meg kel tisztítani, akár szappannal és vízzel vagy alkohollal, és egy kis mennyiségű felhasználására előkészített hajfestéket kell alkalmazni. A területet hagyjuk megszáradni. 24 óra eltelte után a területet óvatosan kell megmosni szappannal és vízzel. Ha nyilvánvalóan nincs irritáció vagy gyulladás, akkor feltételezhető, hogy nem áll fenn túlérzékenység a festék összetevőire. A vizsgálatot minden alkalmazás előtt el kell végezni.

TULAJDONSÁGAI:

  • 100% őszhaj fedés
  • PPD és ammóniamentes
  • Természetes összetevők
  • Lassan ható mikro-pigmenteket tartalmaz
  • Nem okoz bőrirritációt és allergiás reakciókat
  • Nem szennyezi a környezetet
  • Állatkísérlet mentes
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás
  • Elsősorban kímélő kezelésként lehet tekinteni ezekre a festékekre.

AMMÓNIA MENTES:

A festék kellemes illatát a csipkebogyó kivonatnak köszönheti. Nincs a szokásos szúrós szag, mint a legtöbb hajfesték esetén. Nincs ammónia kipárolgás sem, így elkerülhető az esetleges irritáció.
PPD MENTES:
​A legtöbb irritáció vagy allergiásreakció hajfestés során a PPD nevű hatóanyaggal hozható összefüggésbe.
A COLOR.ME teljesen PPD mentes, így minimalizálhatjuk az általa okozott problémák lehetőségét.

MÉZ: A méz vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, védőréteget képez a hajon és megőrzi a haj nedvességtartalmát. GRÁNÁTALMA: Antioxidánst tartalmaz ezáltal nem roncsolja a hajat és gátolja a kollagént bontó enzimek működését.
SHEA VAJ: Esszenciális zsírsavakban gazdag, hidratálja, védi a roncsolástól az érzékeny töredezésre hajlamos hajszálakat.
CSIPKEBOGYÓ: Antioxidánsai biztosítják a tartós színeredményt. A festék kellemes illatát a csipkebogyó kivonatnak köszönheti.
KÓKUSZ OLAJ: A hosszú láncú molekulái védik a fejbőrt hajfestés közben.
ALOE VERA: Nyugtatja és ápolja a hajat és fejbőrt, miközben természetes fényt is ad.
PANTENOL: Hidratálja és erősíti a hajat. Fertőtlenítő és bőrnyugtató hatása van.
ÉDES MANDULAOLAJ: Fényesíti a hajat az E-vitamin tartalmának köszönhetően, miközben puhává teszi a hajat. 
SZŐLŐMAG OLAJ: Linolsavat és lecitint tartalmaz. Kiegyensúlyozza a fejbőr pH-ját.

Összetevők:

Aqua, Cetearyl alcohol, ethanolamine, polysorbate-80, laureth-3, toluene-2, 5-diamine sulfate, propylene glycol, sorbian stearate, betaine, glyceryl stearate, otyldodecanol, cocamidoprpyl betaine, oleth-4 phosphate, oleyl alcohol, sorbitan oleate, glycol distearate, stearic acid, oleyl phosphate, mel (honey), panthenol, aloe barbadensis leaf juice, cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parldi (shea butter), rosa canina fruit extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, vitis vinifera (grape) seed oil, punica granatum fruit juice, glycerin, palmitic acid, acrylates/ceteth-20 itaconate copolymer, cera alba (beeswax), pentasodium pentetate, ceteareth-20, hydrogenated castor oil, tetrasodium EDTA, sodium hydrosulfite, sodium sulfite, ascorbic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium glutamate diacetate, salicylic acid, sodium laury sulfate, simethicone, m-aminophenol, 2,4-diaminophenoxyethanol bcl, 2-methylresorcinol, resorciol, linalool, limonene, parfum (fragrance).

Hasonló termékek