Webáruház

Joico Moisture Recovery Sampon 1000ml


Cikkszám: 29437

Egységár: 13,90 Ft/ml

13.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Mindennapos használatra alkalmas sampon, ami finoman megtisztítja és helyreállítja a haj természetes nedvességtartalmát. Ez a termék az első lépés a száraz haj, újra életteltelivé varázsolásához. 
Intenzív hidratálást biztosít. A termék a Joico szabadalmaztatott bio fejlett peptidkomplexét tartalmazza, amely megvédi a hajszerkezetet és a hajat, amely megvédi a hajszerkezetet. és természetes védőrégetet
hoz létre körülötte. Ezen felül a tengeri növényi összetevők erősítik a természetes hidrolipiddel a hajat. Ennek eredményeként a hajszövetekben hatékonyan visszaépül a nedvesség, és így folyamatosan hidratálódnak. 

Hidratáló sampon normál, száraz hajra.

Használati útmutató: Vigyen fel egy kis mennyiséget nedves hajra, habzzon és öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg. 
Eredmény: Mélyen hidratált, egészségesebb és kezelhetőbb haj.

Összetétele: Víz (Aqua), nátrium-laureth-szulfát, dipropilénglikol, nátrium-Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betain, Cocamide Mea, Glycol Distearate, Nátrium-metil-Cocoyl Taurte, Chlorella Vulgaris kivonat, hidrolizált algin, tengervíz (Hydramine Seabax), Simmonds Olaj, Hidrolizált emberi hajkeratin (kvadramin komplex), Laurdimonium Hydroxypropyl Hidrolizált emberi haj keratin, Szilikon Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Arginine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Nátrium-Szacharid, Szorbitol Propilén-glikol, citromsav, Dmdm Hydantion, Dinátrium-Edta, Illatanyag (Parfum), Kék 1 (Ci 42090), Ext. Lila 2 (Ci 60730), Sárga 5 (Ci 19140).

Hasonló termékek