Webáruház

Kashoki Körkefe 30 mm


Cikkszám: 29520

4.290 Ft


db

Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Amikor a természetes szépség találkozik a modern technológiával és a kifinomult dizájnnal, a hatásnak egyedinek kell lennie. Ebből készül az Essential Beauty kollekció, amely öt szellőző körkeféből áll. A 30 mm-es kefét rövid haj és frufru formázására hozták létre.

Az Essential Beauty kefék előnyei:      

  • A szellőztetett test jó légáramlást biztosít a gyorsabb száradás és a hatékony stílus érdekében
  • Kerámia bevonat a jobb hőelosztásért és a haj túlmelegedés elleni védelméért
  • A ritkábban egymástól elrendezett sörték elválasztják az egyes hajszálakat, ennek köszönhetően a szárítás még gyorsabb
  • A természetes vaddisznó sörték kisimítják a hajat
  • Az ionizált nejlon tűk megakadályozzák a hullámosodást

A kefék ergonomikus fogantyúval és jól kiegyensúlyozottak. Az Essential Beauty kefék sorozatát úgy tervezték, hogy hatékonyan formázza még a nagyon vastag és hosszú hajat is. A kefék szellőző testei kerámia bevonattal vannak ellátva. Ez biztonságossá és hatékonyabbá teszi őket. 
A speciálisan kiválasztott természetes vaddisznó sörték és az ionizált nejlon tűk jól megfogják a hajat és felgyorsítják a frizurát. Ezenkívül - a természetes vaddisznó sörték bezárják és elsimítják a haj kutikuláit. A fa ergonomikus fogantyúi a természet adta elegáns és kényelmes kivitelt. A  kiegyensúlyozottak, ezért a velük való munka tiszta öröm.