Webáruház

American Crew Body Wash 450ml


Cikkszám: 29889

Egységár: 7,76 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az American Crew Classic Body Wash gyengéden tisztítja és táplálja a bőrt. A glicerin és az Aloe az A- és E-vitaminokkal együtt hidratálja és javítja a bőr textúráját. A fűszer és a citrusfélék egyedülálló keverékével finom, tiszta és férfias illatot hoz létre. 

Az American Crew Classic Body Wash egy teljes testmosó, amely védi és enyhíti a száraz bőrt. Van egy klasszikus American Crew illata, amely valóban ellenállhatatlan illatot kölcsönöz a bőrének, és táplálja és hidratálja a bőrét.

Ez a testmosó természetesen táplálja és hidratálja a bőrt annak rugalmasságának növelése érdekében, valamint segíti a bőrének a természetes olajok megtartásában. Az olyan összetevők, mint az aloe vera, valamint az A és E vitaminok javítják a bőr minőségét és fenntartják a nedvességet, míg a teafaolaj kiváló mélytisztítást biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a bőr bármely rétegét. Ez magában foglalja az alapvető antioxidánsokat is, amelyek szükségesek a bőr textúrájának, feszességének és érzetének javításához.

Használat: Masszírozza nedves bőrre és alaposan öblítse le.

Összetétele: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Polyquaternium-10. Disodium EDTA, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Lauryl Glucoside, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panax Ginseng Root Extract, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Retinyl Palmitate, Parfum, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 15510, CI 19140, CI 14700, CI 17200, CI 42090.

 

Hasonló termékek