Webáruház

Alfaparf Semi Di Lino Anti-Breakage Daily Fluid 125ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 29890

Egységár: 27,92 Ft/ml

3.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino rekonstrukciós törésgátló napi folyadék (125 ml) egy védő, erősítő folyadék, amelyet gyenge, roncsolt hajra használnak, és a kutikulát selymes gáttal zárja le. Szulfáttól és káros összetevőktől mentesen egyesíti a szilícium-dioxidban gazdag szilárdságot és rugalmasságot biztosító bambuszcsontot a lenmag kivonattal, amely egy erős zsírsavforrás, amely kisimítja a hajszálakat a ragyogás érdekében. Nedvességet adva a hajnak, 9 mosás után a színintenzitás akár 91% -át is megőrzi. Az innovatív Nutri-Sugars Complex optimalizálja a hajszál hidratáltságát, így a haj láthatóan erősebbé, egészségesebbnek és kezelhetőbbé válik.

Használat: Tisztítsa meg a hajat Alfaparf Milano Semi Di Lino rekonstrukciós helyreállító samponnal, majd 2-3 spray-t vigyen fel a hajára és stílusára. Ne öblítsd.

Összetétele: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AMODIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CETYL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIDECETH-10, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, CARNOSINE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Hasonló termékek