Webáruház

Kevin Murphy Scalp Spa Scrub 180ml


Cikkszám: 29910

Egységár: 71,67 Ft/ml

12.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Fejbőr radír. Ezt az egyedülálló hámlasztót úgy tervezték, hogy gyengéden távolítsa el a szennyeződéseket a fejbőrről és a hajhagymáról, hogy megalapozza a fejbőr optimális egészségét és segítse az egészséges hajszálak növekedését. Segít megszépíteni, megtisztítani és méregteleníteni a fejbőrt. A SCALP.SPA kúránk ugyanolyan gyengéden kezeli a hajat és a fejbőrt, mint ahogy a bőrét. 
Használható minden hajtípusra, testradírként is használható.

Jellemzők:

  • Szulfát- és parbénmentes
  • Finoman tisztít
  • Eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről
  • Hámlaszt
  • Nyugtatja az irritált a fejbőrt

Használata: 
Gyengéd mozdulatokkal az ujjbegyekkel masszírozzuk át a fejbőrt, majd öblítsük le. Ezután használja az Ön által választott sampont, balzsamot vagy maszkot, stílusának megfelelően. A SPA élményt a SCALP.SPA WASH használatával folytassuk.

Ingredients:

Water (Aqua) (Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Perlite, Cocamidopropyl, Hydroxysultaine, Acrylates Copolymer, Glycerine, Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Panthenol, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Lavandula Angustifollia (Lavender) Oil, Rosa Centifolia Flower Water, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Menthyl Lactate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Decyl Glucoside, Caprylhydroxamic Acid, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate.
 

Hasonló termékek