Webáruház

Balmain Repair Mask 200ml New Formula KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 29936

Egységár: 32,45 Ft/ml

6.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ha hajadnak néha extra táplálékra van szüksége, akkor erre a termékre van szükséged. A név mindent elmond; a Repair Mask helyreállítja a száraz és gyenge hajat, és puha, fényűző érzetet kölcsönöz a hajának. A maszk az eredeti Balmain illattal gazdagodik, és az azonnali szalonkezelésnek tűnik. A Repair Mask a Moisturizing Care vonal része. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a maszkot a hidratáló samponnal és a hidratáló kondicionálóval együtt. 

Az optimális eredmények elérése érdekében a Moisturizing Care Line a legfinomabb összetevőkkel dúsított. Az UV-pajzsok védik a hajat az UV-sugárzástól és fokozzák a színmegtartást. Tartós színt biztosít a színkezelt hajnak, és ragyogó fényt kölcsönöz számára. A B5 pro-vitamin javítja a nedvességmegtartás, a haj rugalmasságának tartósságát. Nyugtatja az irritált és érzékeny fejbőrt, lágyítja a hajat és sok fényt kelt. Ez az összetevő extra hajlandóságot ad a hajnak a B-vitamin számára, amely megvastagítja a hajat és serkenti a haj növekedését.

Az egyedi Balmain illattal gazdagítva egyedülálló wellness-élményt nyújt.

Használata: Törölközőszáraz hajra kenjük fel, masszírozza lágyan be a hajba, és öblítse le alaposan 5-10 perc múlva. A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer használja a Javító maszkot.

Extra tipp: Egyenletesen terítse szét a maszkot a haján, hagyja, hogy szálanként felszívódjon. Élvezze puha, hidratált haját!

Összetétele: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, PPG-3 Myristyl Ether, Isopropyl Myristate, Amodimethicone/Morpholinomethyl -Silsesquioxane -Co-polymer, Quaternium-91, Butyrospermum Parkii Butter, Trimethylsiloxyphenyl Dime-thi-cone, Betaine, Cetrimonium Methosulfate, Trideceth-5, Silk Amino Acids,-Toco--phe-rylAcetate, Panthenol, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed -Vegetable Protein PG-propyl Silanetriol, Polyquaternium-53, Ethylhexyl Methoxy-cinnamate, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-10, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Hasonló termékek