Webáruház

Fanola No Yellow Mask 1000ml


Cikkszám: 30046

Egységár: 4,99 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Sárgatónusok Elleni Hajmaszk : a pakolás az őszes, világos szőke, tincselt vagy világosított haj ápolására készült, formulája lila pigmentekkel gazdagított, amelyek semlegesítik a nemkívánt sárga tónusok kiiktatását. A hajnak optimális hidratálást nyújt, természetes, vibráló és fénnyel teli árnyalatot kölcsönöz, puhává, selymessé és ragyogóvá teszi a hajat.

Nemrégiben színezte, melíroztta vagy szőkítette a haját? A szalon utáni haj megjelenés mindig látványos. De egy héttel a színkezelés után észreveszi, hogy a haj rézes, fénytelen és élettelen. Annak érdekében, hogy könnyebben kezelhesse a szín kezelt haj bajait, a Fanola szakemberei kifejlesztettek egy lila pigment infúziós készítményt, a „No Yellow Mask” -ot. A színkorrekciós maszk segít megőrizni a tökéletes szőkét vagy platinát a szalonlátogatások között.

A kép csak illusztráció!

A Fanola színtónus maszkja semlegesíti a nemkívánatos sárga tónusokat a szőke hajban. A szín semlegesítő maszkot a No Yellow sampon felvitele után ajánlott használni. A selyemfehérjékkel és a préselt szőlő kivonatokkal dúsított kondicionáló maszk hidratálja, puhává és táplálttá teszi a hajat. A fiatalító maszkban lévő pigmentek fejbőr-barát, és nem okoznak allergiás vagy égő hatást a fejbőrön.

Hamvasító mask.

A szín kezelt haj elszíneződése nagyrészt a hajformázó eszközök hőjének és a környezeti tényezőknek, például az UV-sugaraknak és a szennyezésnek köszönhető. A hajerősítő maszkot utógondozásként hozzák létre a fénytelen haj vitalitásának és egészségének helyreállításához. A színegyensúlyozó maszk tökéletes megoldás szőke, fehérített, szürke vagy csíkos hajra. A színfiatalító maszk savas pH-értékű - ez segít lezárni a hajhagymákat és egy védő ibolya fóliát hoz létre a hajon, hogy csillapítsa a sárga visszaverődéseket.

Jellemzői: 

  • Fehérített, szőke, csíkos vagy ősz hajra alkalmas
  • Speciális ibolya pigmenttel készült, amely semlegesíti a sárga visszaverődéseket

Alkalmazás: vigye fel a haj hosszára és a hajvégekre, törölközőszáraz hajra, az ugyanezen termékcsaládhoz tartozó samponos hajmosás után, hagyja hatni 3-5 percet, majd öblítse le. Ajánlott védőkesztyűt viselni a kezek foltosodásának elkerüléséért.

A kép csak illusztráció!

Összetétele: AQUA / WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PARFUM / FRAGRANCE, PPG-26-BUTETH-26, ACID VIOLET 43, SODIUM SULFATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, METHOXY PEG/PPG-7/3 AMINOPROPYL DIMETHICONE, TRIETHYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, AMYL CINNAMAL, SODIUM HYDROXIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE, WINE EXTRACT, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, HYDROLYZED SILK, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM METABISULFITE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasonló termékek