Webáruház

Fanola No Yellow Shampoo 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30047

Egységár: 4,49 Ft/ml

4.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Készítsen szalonfrizurát a Fanola No Yellow samponnal. A színkorrekciós technológiával és a mély ibolya pigmentekkel összeállított tápláló sampon semlegesíti a nem kívánt sárga tónusokat. A kisimító sampon csupán 3 mosáskor feleleveníti és újra egyensúlyba hozza a barna, szőke és szürke hajat. A Fanola No Yellow sampon használata után a színkezelt haj fényesebbé és terjedelmesebbé válik. A kiegyensúlyozó sampon ideális minden típusú textúrához: hullámos, egyenes, göndör vagy tekeredett. A Fanola színfiatalító samponja biztonságos a természetes hajon is.

Hamvasító sampon.

A kép csak illusztráció!

A Fanola samponnal nem kell aggódnia szürke csíkjai miatt. A formula gazdag lila pigmentekben, amelyek segítenek semlegesíteni és tonizálni az ősz hajszálakat, kevésbé észrevehetőek. Ha a haját színkezelték, akkor a Fanola színfixáló sampon segít semlegesíteni és következetesnek tartani a hajszínét, réz tónusok megjelenése nélkül. A tisztító sampon mély ibolya pigmentjei kiegyensúlyozzák a szürke és a szőke haj nem kívánt sárga színeit.

A színkorrekciós sampon fodrosodásgátló samponként is működik, hogy hidratálja, táplálja és szétválassza a hajfürtjeit. Az ibolya sampon selymes, könnyű formulája bevonja a hajszálakat, hogy ösztönözze az intenzív hidratációt, miközben megolvasztja a felesleges olajat és szennyeződést a fejbőrön. A pigment-infúzióval ellátott helyreállító sampon gyengéden megtisztítja a hajat, eltávolítva a termék felhalmozódását a gubancmentes, kezelhető hajzárakért.

Jellemzői: 

  • Ideális szürke, túl világos vagy színtelen hajhoz
  • Az ibolya pigment tompítja a nem kívánt sárgát
A kép csak illusztráció!

Használata: Mossa meg a haját langyos vízben. Óvatosan masszírozza az ujjaival, hogy a fejbőrben az olaj egyenletesen elterjedjen. Használjon pár kesztyűt az ujjak foltosodásának elkerülése érdekében. Vigye fel a sampont nedves hajra, és várjon 3 percet. Alaposan öblítse le.

Összetétele: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOCETATE, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRIC ACID, ACID VOILET 43, PARFUM / FRAGRANCE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, WINE EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, TRIETHLYENE GLYCOL, AMYL CINNAMAL, HYDROLYZED SLILK, SODIUM CHLORIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, POTASSIUM METABISULFITE, ETHYLEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasonló termékek