Webáruház

OLAPLEX NO. 0 155ml AKCIÓ!


Cikkszám: 30053

Egységár: 45,10 Ft/ml

6.990 Ft 9.200 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális ihletésű hajszerkezet újjáépítő kezelés, amely a legmélyebb megerősítésében alapot biztosít a haj számára. A legmagasabb adag szabadalmaztatott OLAPLEX technológiával minden otthoni használatra kifejlesztett termékben. Újjáépíti a hajkötéseket, erősíti és védi a haj integritását. Használja első lépésként egy kétrészes kezelési rendszerben, az Olaplex No. 3.-as lépés előtt a tökéletes eredmény érdekében. 

A kép csak illusztráció!

Az Olaplex termékek a maga nemében elsőszámú, szabadalmaztatott kötésépítési technológiát alkalmaznak, amely újracsatlakoztatja a haj kémiai, hő- és mechanikai károsodásából eredő megszakadt diszulfidkötéseket. Ez a képlet minden hajtípusra használható, valódi, belülről működő szerkezeti javítást biztosít.

Tudományosan bizonyított:
68% -kal több javítás és háromszor erősebb haj *
* Kétrészes rendszerként, egyetlen használatban.

 

Töltse fel a fáradt haj megjelenését az innovatív és intenzív kötésépítővel. A könnyű formula könnyedén átsiklik a hajon, gyorsan felszívódik, anélkül, hogy elnehzítené, vagy zsíros hatást keltene. 

A kép csak illusztráció!

A lehető legnagyobb adag Olaplex technológiával ellátott termékek között! A kötésépítő kezelés alapként szolgál, a No.3 Perfector számára, hatékonyan és kíméletesen előkészítve a hajat, hogy elősegítse az erősebb, egészségesebb és rugalamas hajvégek megjelenését.

A szabadalmaztatott, molekuláris szinten működő hatóanyagot felvonultatva ezek a formulák felkutatják a hajban lévő megszakadt kötéseket (amelyeket kémiai, termikus és mechanikai károsodások okoznak), és helyrehozzák azokat, átalakítva tincsek szerkezetét. Legfrissebb újításuk, a No. 0 intenzív kötésépítő kezelés a legkiválóbb társ a legnépszerűbb No. 3 hajtökéletesítőjüknek: alapozza meg a haját intenzív javítás céljából.

A Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate gazdagabbá teszi az igénybevett és a vegyszerekkel károsodott hajat, nedvességgel tölti fel azt és puhaságot biztosít számára!

Csakúgy, mint egy primer használata az alapozás előtt, az Olaplex No.0 tökéletes alapozó az Olaplex No.3 kezeléséhez. A No.0 úgy készíti elő a hajat, hogy abszorbeálja a  No.3. javító és tápláló összetevőit. A kötést javító kezelés egy applikátorral ellátott palackban található, amely megkönnyíti a hajtövekre való felvitelét és az egyenletes haj átfésülését. 

Használata: Kezdje azzal, hogy a tiszta, száraz hajra vigye fel az Olaplex No 0.-as terméket! Fésülje át a terméket annak biztosítása érdekében, hogy egyenletesen legyen elosztva, és mindegyik szál megfelően be legyen vonva. Hagyja a kezelést tíz percig hatni, majd vigye fel a No.3 Hair Perfector-t anélkül, hogy kiöblítené a No.0-t. Fésülje át a No.3 kezelést ugyanúgy, mint a No.0-val. Hagyja tíz percig (mi javasolni szoktuk, hogy minél tovább, akár egész este!). Mossa ki mind az Olaplex No.4 samponnal, mind a No.5 kondicionálóval. De a teljes hatás érdekében ajánljuk a Olaplex No. 6. és az Olaplex No. 7.-es lépéseket is. 

Összetétele: (Aqua), Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Hasonló termékek