Webáruház

AQUAINK CRYSTAL DROPS 6 - GREEN


Cikkszám: 30095

Egységár: inf Ft/gramm

1.695 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Egy újfajta, híg állagú díszítő folyadék, mely minden eddiginél gyorsabb, könnyen elsajátítható, egyedi és sokféleképp kombinálható díszítés kialakítását teszi lehetővé. Levegőre köt, nem igényel UV vagy LED lámpát. Az ecsettel könnyedén cseppenthetsz a köröm felületére vagy mintát is rajzolhatsz.

Így használd:

Legjobb alapszín hozzá a fehér, de más pasztell, vagy esetleg „tejesen fedő” szín is jó hozzá (Milky Rose Compact Base Gel). Fontos, hogy a felület karcmentes és egységesen matt legyen. Ajánlott ecsetek: Phantom, Art Design, Aquarell. Segédfolyadékai: Nail Prep, Spray Prep, Acryl Remover, Cleanser.

Rétegrend:

Szín, Cool Top Universal Gel, visszamattítása finommattító bufferrel karcmentesre, majd AquaInk Crystal Drops tetszőleges csepegtetése a felületre, majd Cool Top Universal Gel (nem javasoljuk a Cool Top 4 Dark fedőfényt, mert fakulást eredményezhet).

A fedő fényzselét kicsit vastagabban, lapos ecsettartással érdemes felvinni, hogy az ecset szálai ne marjanak bele a mintába, illetve minél kevesebb (1-2) ecsethúzással fényzselézzünk.

Hasonló termékek