Webáruház

Uppercut Matte Pomade 300gr KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30115

Egységár: 39,67 Ft/gramm

11.900 Ft 13.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Matt Pomade az Uppercut Deluxe könnyen eldolgozható, vízben oldódó formula, továbbá teljesen természetes, matt hatás jellemzi ezt a férfiaknak készült pomádét. 

Lágy és krémes textúrája és különleges könnyed illata, olyan pazarul lett kialakítva, hogy szinte már bele szeretnél kóstolni. A legtöbb hajhosszra és típusra kiválóan alkalmazható az Uppercut Matte Pomade mind a modern, mind pedig a klasszikus stílus kedvelőinek is. Összességében ez a termék maga a stílus és megbízhatóság. Könnyed, erős és vagány, mint egy magabiztos férfi. 

Erősség: 10/5

Fényesség: 10/1

  • matt hatású wax
  • vízben oldódó formula
  • könnyen  eldolgozhaztó a hajon
  • teljes matt hatás

Víz bázisú, teljesen matt wax, amely ajánlott minden hajtípushoz hajhossztól függetlenül. Ideális klasszikus és modern formák készítéséhez.

Használata: Ujjaid segítségével, kenj szét egy adag Uppercut Deluxe Matte Pomádét a tenyeredben, hasonlóan, mintha kezet mosnál, majd simító mozdulatokkal dolgozd be a terméket a hajadba, úgy hogy az mindenhova egyenletesen jusson. Formázd elő kézzel, majd kapd elő az Uppercut Deluxe fésűt, a tökéletes formázás érdekében. Ugyan a készítmény vízbázisú, így könnyen kimosható, de az egészéges haj érdekében ajánlott az Uppercut Deluxe sampon, és balzsam használata.

Összetétele: AQUA, GLYCERIN, STEARIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, CYCLOMETHICONE, MICROCRYSTALLINE WAX, CYCLOTETRASILOXANE, CANDELILLA CERA, VP / VA COPOLYMER, PVP, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEARCOL AROMA), SODIUM HYDROXIDE, CARAMEL, TETRASODIUM EDTA.

 

 

Hasonló termékek