Webáruház

Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray (Hajlakk) 250ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30164

Egységár: 23,96 Ft/ml

5.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Adjon testességet, rugalmasságot és ragyogást minden kész frizurának a Paul Mitchell gyorsan száradó  spray-jével. Ez a gyorsan száradó hajlakk rugalmas formázószereket tartalmaz, amelyek hővel vagy vízzel gyorsan újraaktiválódnak, tökéletes érinthető felületet biztosítva. Nem keményedik meg és nem hagy ragacsos felületet a hajon. 

Használata:

Permetezze nedves vagy száraz hajra. A frizura elészülése után végső fixálásként permetezze a hajra. Ha a fúvóka eltömődik, öblítse ki meleg víz alatt. A maximális volumen elérése érdekében emelje fel a haját, és szórja a fejbőr közelébe.
 

Ingredients:

SD Alcohol 40-B (SDA-CA-2877) (Alcohol Denat.), Aqua (Water, Eau), Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Algae Extract/Aloe Barbadensis Leaf Extract/Anthemis Nobilis Extract/Simmondsia Chinensis (Jojoba) Extract/Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract/PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene

Hasonló termékek