Webáruház

Joico Defy Damage Pro-2 Masque 500ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30175

Egységár: 27,80 Ft/ml

13.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Intenzív kezelés, amely segíti a kötések és a hidratálás megerősítését - a károsodásokkal szemben ellenálló, egészséges megjelenésű hajért, egyetlen használatban. 

Két egyszerű lépésben a Defy Damage ProSeries segít megvédeni és megerősíteni a hajkötéseket minden vegyszeres kezelés előtt, alatt és után. 
 

  • 80% -kal kevesebb törés
  • 5x erősebb haj 

     

DEFY DAMAGE PRO SERIES 2: Kötést erősítő színkezelés

2. lépés: Intenzív kezelés, amely segíti a kötések és a hidratálás erősítését a károsodásokkal szemben ellenálló, egészséges megjelenésű haj számára, egyetlen használatban. Regenerálja a kötéseket és erősíti a hajat. Védi a hajat mechanikai, hő- és környezeti károsodásoktól. Nagyobb koncentrációjú SmartRelease technológia

  • Regenerálja a kötéseket és erősíti a hajat
  • Védi a hajat mechanikai, hő- és környezeti károsodásoktól
  • Nagyobb koncentrációjú SmartRelease technológia

A csúcstechnológia, erőteljes védőanyagokkal egyesítve, összefogva ragyogóan rugalmas és egészséges megjelenésű hajat hoz létre.

  • ÚJ SMARTRELEASE TECHNOLÓGIA  Egyedülálló liposzóma-szállító rendszerünk egy ütést csomagol azáltal, hogy folyamatosan kiad egy egészséges haj összetevőinek trifektáját - csipkebogyóolaj, arginin és keratin -, hogy segítsen javítani, megerősíteni és megvédeni a hajat a mindennapi hajformázás kumulatív hatásaitól.
  • VÉDŐ LIPID Az egészséges hajban megtalálható fajta az első védelmi vonal, amely segít megelőzni a termikus, kémiai, hajformázási és UV-károsodást. Az eredmények a legelső alkalmazással láthatók.
  • MORINGA MAGOLAJ Az antioxidánsok, az A- és E-vitaminok, a cink és a szilícium-dioxid gazdag forrása - mindez alapvető fontosságú az egészséges, erős, károsodásokkal szemben ellenálló haj létrehozásához - elősegíti a ragyogást és a puhaságot.
  • ARGININ Az intelligens kötésű molekula, pozitív és negatív helyszínekkel egyaránt, segíti a hajkötések megerősödését és ösztönzi a kötések megújulását.

Használata: Vigye fel tiszta, nedves hajra. Hagyja hatni legfeljebb 5 percig (a haj típusától függően). Alaposan öblítse ki.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Dimethicone, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Peptide, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Arginine HCl, Rosa Canina Fruit Oil, Phosphatidylcholine, Tocopherol, Aminopropyl Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides, Steartrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Arginine, Citric Acid, Dipropylene Glycol, PEG-6 Methyl Ether Dimethicone, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, PEG-90M, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Fragrance/Parfum.

Hasonló termékek