Webáruház

Joico Zero Heat For Thick Hair Air Dry Styling Creme 150ml


Cikkszám: 30183

Egységár: 33,27 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Joico Zero Heat Air Dry Styling Creme könnyed megjelenést kölcsönöz a hajnak, anélkül, hogy összevissza megjelenést mutatnának. Ez a meleg és gondtalan hajformázó akkor használható, ha levegősn száradt stílusban szeretne viselni a haját, és mégis szalonmegjelenést biztosít.

Állítsa be a haját másodpercek alatt a Joico Zero Heat For Thick Hair Air Dry Styling Créme styling krémmel, amely hosszú ideig tartó formát, ragyogó fényt és természetes megjelenést kölcsönöz fürtjeinek.

Ez a hajformázó krém egyedülálló abban az értelemben, hogy nedves hajra kenheti, és akkor már nem kell más formázó eszközt használni, például hajsütővasat, vasalót vagy hajszárítót. Tökéletesen rögzíti fürtjeinek formáját, és megvédi őket a nem kívánt nedvességtől és szöszösödéstől. A krém csökkenti a hajszáradás természetes hosszát is, amit azok a nők értékelni fognak, akik reggel munkába sietnek. Már nem kell egy órát várnia, amíg a haja megszárad. A hajformázó krémmel a hajformázás gyorsabb és egyszerűbb lesz, mint valaha.

Egyedi tulajdonságok:

  • Csökkenti a hajszáradás természetes hosszát,
  • formát és természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak,
  • nagy fényt ad a hajnak,
  • 24 órás páratartalom-szabályozást biztosít,
  • kiküszöböli a szöszösödést,
  • nem hagy ragacsos maradványokat a hajban,
  • minden hajhosszra alkalmas.


Elnehezítés nélküli nélkül, ez a vékonyszálú és közepes hajra való hajformázó krém természetes megjelenésű, szárítás nélküli frizurát biztosít, miközben csökkenti a hullámosodást és fokozza a fényt.

Főbb előnyök:
 

  • Csökkenti a természetes száradási időt
  • 24 órás páratartalom-szabályozást biztosít
  • Nem hagy ragacsos maradványokat

Használata: Kis mennyiséget dolgozzon el törölköző száraz hajon. A textúra javítása érdekében csavarja és fel. Majd hagyja megszáradni természetesen. 

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Behenyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Dimethicone, Steareth-21, Peg-8 Distearate, Ppg-2 Myristyl Ether Propionate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Arginine Hcl, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Rosa Canina Fruit Oil, Steareth-2, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Polyimide-1, Disodium Edta, Peg-4 Laurate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Phosphatidylcholine, Aminomethyl Propanol, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Iodopropynyl Butylcarbamate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Coumarin, Fragrance/Parfum.

Hasonló termékek